GC 2015: Bemutatkozik a WoW új kiegészítője

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy a jövő héten kezdődő Gamescomon bemutatják a fogyatkozó népességű World of Warcraft legújabb, szám szerint hatodik kiegészítőjét.

Helyi idő szerint augusztus 6-án, 18 órakor a Blizzard gamescomos livestreamet tart, a Twitteren tett bejelentés szerint itt mutatkozik majd be a World of Warcraft következő, hatodik kiegészítője.

Az univerzum bővítésére és a vérfrissítésre egyébként nagy szüksége van a World of Warcraftnak, a legutóbbi adatok szerint ugyanis már csak 7,1 millió előfizetője van a játéknak, ami a tavaly év végi 10 millióhoz képest 2,9 milliós elvándorlást jelent. 

Egyes pletykák szerint a kiegészítő az Eye of Azshara nevet viseli majd.

16.
16.
laibonlord
#7: nem tudom melyik japán mmorpg-re gondolsz tudtommal nincs sok belőlük sajnos viszont a kóreaiak tarolnak ezen a téren napról napra egyre több vanb belőlük csak sajna a minőségük miatt kevés az igazán jó.
15.
15.
bodortamas1
Én csak a cinematic videó miatt várom :)))
14.
14.
hadzsime
#12: Ugyanaz a véleményem mint #13-nak
13.
13.
Stranger
#12: Nem csoda, egymás után jönnek az alapjaiban ugyan úgy felépülő MMO-k. Az a baj, hogy a WoW lerakott egy alapot, de ez mára már baromi elavult és unalmas. Tovább kellene lépni, nyitott világ, egyedi elemekkel, új ötletekkel. Plusz szarrá vannak butítva már ezek is, még csak level 5 vagy, de neked adnak minden sz@rt. Nincs semmi izgalom bennük. Persze biztos vannak kivételek, csak azokkal más probléma van...
12.
12.
jani091
#7: Szerintem egyetlen MMO -sem fog profitálni a WoW esetleges bukásából. Nem csak a WoW játékosbázisa apad, hanem úgy összességében csökken az MMO-K népszerűsége. Az emberek egyszerűen már nem kíváncsiak erre a műfajra, vagy legalább is nem annyira, mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt.
Most a MOBA játékok élik az aranykorukat...aztán azok is lecsengenek majd.

11.
11.
Skyer
#6: Az 1 év betartása nem lesz lehetséges.
A 2 már valószínűbb. Szvsz a kieget most jelentik be, ami a Blizzardot ismervén jövő őszi megjelenést fog jelenteni.
10.
10.
Chrysh
#8: Én azért nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mi lesz utána. Unom a WoW-nak a pátoszát, ami ráadásul annak rovására megy, hogy a többi MMO meg szar, pedig szó nincs erről, csak annyi van, hogy bizonyos aspektusaiban egyik-másik MMO üti az etalont.
9.
9.
Sznfctm
Most nem tudom eldönteni, hogy ez hozott lázba jobban, vagy az új AC, vagy az új NFS. :D
8.
8.
mestermagyar
#7: Ez olyan mint amikor a felületes stratégiák németországot rakják be fél európának. Rohadtul nem fogja átvenni semmi a helyét, csak kevesebb playere lesz, a többi mmo-nak meg több. De mint mondtad ez 10 évig is eltarthat.
7.
7.
hadzsime
Kíváncsi vagyok, hogy ha meghal a WoW, ami valószínűleg nem ebben az évtizedben lesz, akkor milyen MMO fogja átvenni a helyét/játékosait.
Szívesen látnék egy modernebb MMORPG-t, ami tud valami újat mutatni és NEM Japán.
6.
6.
Elyas
Hát évente akarják kidobálni az új kiegeket ami tekintve hogy mekkora játékról van szó elég merész vállalkozás. De a számok szerint minden kiegnél visszamegy egy nagy rakás ember hogy aztán 6-10 hónap múlva abbahagyja de akkor még már jön a kövi.

Közben érkezik a warcraft film amit én mint rajongó biztos h megnézek nem érdekel mibe kerül. Ez szintén megdobja a számokat ugyanis nem csak én vagyok így.

Személy szerint én úgy gondolom hogy a wow még legalább 2 évig 7 millió környéki előfizetővel fog büszkélkedni.

Egyébként ha még van olyan játékos aki már a 2004 es rajt óta játszik attól megkérdezném hogy az accján mik vannak? Mert hogy az az acc irgalmatlan pénzt érne. Ha a komolyabb settek is megvannak
5.
5.
Extol
Nem tudom hány kiegészítőt terveznek, de szükség lesz rájuk ha fejni akarnak tovább. Egy idő után nagyot kell majd alakítani, nem tudni mi az a szám amivel ők megelégszenek, vajon 1-2 millió emberre is megérné?
2.
2.
Szelenas
Más pletykák szerint meg The Dark Prophet
1.
1.
Csak 7 milla :-) meg igy is qrva sok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...