Szavazhatunk az ingyenes PS Plus-játékokról?

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 30.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szemfüles NeoGAF-felhasználó szerint a Sony tervbe vette, hogy a PlayStation Plus-felhasználók megszavazhassák az Instant Game Collection következő havi tartalmát. Állítását képekkel támasztotta alá.

Egy brit NeoGAF-fórumozó észrevett a konzoljának What's New szekciójában egy Vote to Play névre keresztelt videót, amely elmagyarázza, hogy a PS Plus-felhasználók miként szavazhatják meg a következő hónapra vonatkozó ingyenes játékot.

Amelyik cím a három közül a legtöbb szavazatot kapja az aktuális hónapban, az nyer és bekerül a következő Instant Game Collectionbe, a másik két játékot kedvezményes áron pedig vásárolhatják majd meg az előfizetők.

A videót azóta eltüntette a Sony, de néhány képünk már van bizonyítékként róla. Eszerint a Zombie Vikings, az Armello és a Grow Home közül választhatjuk ki a legszimpatikusabb alkotást - talán már augusztusban?

11.
11.
keiji maeda
#7: hát persze hogy pont amikor megnyilvánulok akkor jön egy nagyobb cím :) de ettől függetlenül igazam van nézd meg az elmúlt hónapokban nem volt semmi értelmes játék, és lehet hogy találsz az oldalazós játékokban örömet, de nem azért vesz az ember 50-100 ezer forintos konzolt hogy ilyenekkel játsszon ,ráadásul néha belefér egy-egy ilyen de mostanában csak ezekkel van tele minden, folyamatosan ezek jönnek , a ps3-ra meg annyit , hogy rengeteg játék nem volt benne még a ps plusz-ba attól még hogy régebbi akár 2006,7,8,9 -s játékokat elővehetnének , sok embernek nincsenek meg meg sok embernek nem volt előfizetése mindig szóval lehetne ismételgetni és nem 1 dolláros cuccokkal kiszúrni az emberek szemét.
10.
10.
simon 555
#8: Augusztusi PS+-ban a God of War Ascension lesz ingyen PS3-ra.
9.
9.
DON GONDOCS
Ha a deals of weakről lehetne szavazni, azt bírnám értékelni
8.
8.
Ultrapologh
#7: ha a remastered 3ra gondolsz az már 2 hete kijött ps4re:D
7.
7.
simon 555
#2: Mert már szinte minden értelmes játékot odaadtak PS3-ra.
Na meg a PS4 érkezésével 2-vel több játékot kell adni a népnek ami több pénz így nem jut annyi a PS3 játékokra.
Augusztusban pl a God of War jön, azzal mi a baj?
(amúgy a Júliusi Rain zseniális játék, ne nézd le azért mert oldalnézetes...)
6.
6.
respectpele10
Off : Az mi, hogy rámegyek erre a hírre és bedobja a F.E.A.R. játék tesztjét ? :O Mobilon szoktam még ilyeneket tapasztalni...
5.
5.
szakallaskan
Nagyon jó ötletnek tartom a szavazást.
4.
4.
godach
#3: Igazat adok. Ha ez a szavazatos dolog lett volna a Gold-on régebben, akkor sosem ismertem volna meg a brothers tale of two sons-t. Mert hogy nem szavaztam volna rá a név/képek alapján az biztos.
De megkaptuk és akkor durrant a " rejtett csoda". Életem egyik legkedvesebb játéka lett.
3.
3.
mestermagyar
El fogja vinni a hype a hátán lovagló közönség a szavazatok zömét. Így biztosítanak hogy csakis kizárólag a leghype-osabb, legjobban isnert címek legyenek benne amiknél amúgy feleslegesebb ez, mint 1-2 rejtett csodánál. Bár ez ps4, itt nehéz játékot keresni amit ne ismernél már.
2.
2.
keiji maeda
és miért van az vajon hogy már csak ilyen szemét mobiltelefon szintű játékokat kapunk a plusz fizetésért, mert még ps4 -re talán elfogadom azt az indokot hogy kevés AAA játék van még rá, ( bár már mindjárt 2 éves a konzol ez egy vicc ) de ps3-ra annak idején csupa jó játékot adtak a ps puszba most meg arra se kapunk semmit csak ilyen oldalazós kaki játékokat ............
1.
1.
Hunszi
Grow home? akkor ezek szerint konzolokra is megjelenik :) Másképp a kezdeményezés nagyon jó :) Remélem valóság is lesz ez ilyen jellegű szavazás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...