Mit gondolsz a Resident Evil 2 Remake-ről?

Link másolása
Erre a kérdésre keresi a választ a Capcom a Facebookon, ahol a rajongók kommentekben írhatják le a véleményüket az ötletről. Vajon tényleg van esély rá, hogy elkészül a feldolgozás?

Az év elején megjelent Resident Evil Remastered bebizonyította, hogy még mindig vevők a játékosok a nosztalgiázásra. A Capcom ezután szinte azonnal bejelentette, hogy a Resident Evil: Zerót is elhozza a modern gépekre, azonban a rajongók inkább a sorozat egy másik tagjára vágynak.

A Resident Evil 2 Remake-ről meglepően nyíltan beszélt most a Capcom, hiszen a sorozat hivatalos Facebook-oldalán tettek fel kérdést vele kapcsolatban. Nagy eséllyel úgy került elő a téma, hogy nemrég egy kisebb olasz fejlesztőcsapat, az Invader Games Unreal Engine 4 alatt élesztette fel a kultikus második részt. A Capcom arról kérdezte a rajongókat, hogy mit szólnának az 1998-as játék feldolgozásához, és azt milyen formában képzelnék el.

Természetesen szinte minden kommentelő pozitív választ adott az ötletre. A legtöbb lájkot az a hozzászólás kapta, melynek írója szerint a Resident Evil Remasteredhez hasonlóan kellene a második részt is felújítani. Tehát a nézőpont és a játékmenet nagyrészt maradna a régi, azonban grafikát (háttereket, effekteket, karakter modelleket) teljesen felújítanák.

A nagy érdeklődés ellenére azonban még nem lehet biztosra venni, hogy a Capcom tényleg belevág a Resident Evil 2 Remake-be. Ti mit szólnátok a felújított Resident Evil 2-höz?

27.
27.
rayden02
#6: "Nekem a RE3 volt az első rezi játékom, utána pótoltam az első két részt, így a harmadik rész nekem az egyik legkellemesebb emlékem a sorozatról."

Egy rugóra jár az agyunk (v a múltunk) xD
Nekem is a mai napig 3. rész a kedvenc részem ^^
2 ,3 és RE:CV remake-t a népnek! :D
26.
26.
arcadia
Mit gondolok róla? Azt amit a final7 remake-ről.... Szerinted??:D
25.
25.
GAMEROD
Ha kibővítenék még sztorival és játékelemekkel, akkor tetszene. Ha ugyanazt adnák ki, csak szebben akkor nem érdekel, mert már minden sarkát, szegletét ismerem a játéknak.
24.
24.
Yanez
23.
23.
Norbiii
22.
22.
x360player
Nálam is a Nemesis a favorit,pedig végigtoltam mindhármat(meg is vannak Ps1-re + a Remastered 360-ra). Az elsõ kettõ is 100/100 pontos,de a harmadik kap még 100 plusz pontot. :) Remélem abból is lesz felújított változat,legalább Yanez is pótolhatja.
21.
21.
barackostej
#9: Érdemes lenne tényleg végigtolnod harmadik részt, szerintem az lesz a kedvenced! ^^
20.
20.
szakallaskan
A legnagyobb vágyam válna valóra,mert a Resident Evil 2 minden idők legjobb játéka.Pont olyan formában kell felújítási,mint a Resident Evil HD Remake-t.
19.
19.
Norbiii
#9: Azért Resident Evil rajongóként, és tapasztalt gamerként azért eléggé gáz, hogy nem játszottál még a harmadik résszel, de nyugi még én sem! Azonban ha teheted azonnal pótold Yanez! xd
18.
18.
godach
#6: Csatlakozom. Nekem is a harmadik a kedvencem, de a kettővel is nagyon sokat játszottam. Párszor végigvittem az első részt is, de kevesebbszer mint a többieket.
Így hát jöhetnek szépen sorban. RE2, RE3, Outbreak #file 1-2 :D
16.
16.
DarkAssists
A legnagyobb ötlet lenne ezt újjá éleszteni !!!
15.
15.
Yanez
#14: Nagyon vicces gyerek vagy te, a Showder Klubban a helyed! :)
14.
14.
Spectrum
#11: Próbáld ki a 3. részt is, az a legjobb.

Haha, csak vicceltem. :-D
13.
13.
grieves13
#8: Hát mivel a trilógia alaphangulatát az adta meg, hogy sose tudtad mikor fordul úgy a kamera, hogy kapsz a képedbe egy zombit, szerintem nem is lenne akkora baj, ha menne a lecsóba... Ez a "sima" nézet az újabb reziknek állt jól, inkább vegyék őket fel és dolgozzanak az RE7-esen... :D
12.
12.
keiji maeda
most mutatta meg menyire telibeszarják a rajongói hozzá szólásokat , mert nem is tudom hány éve folyamatosan minden residnet posztnál a capcomot folyamatosan bombázzák a rajongók hogy resi 2-t akarnak ......... ez nonszensz
11.
11.
Yanez
#10: Olvasd el mégegyszer az előző kommentemet, de ezúttal figyelmesebben! :)
10.
10.
thelegendary
#9: Mindenképp pótold... Mind 3 rész alap. A 3 főként a többféle befejezés és elágazás miatt! :)
9.
9.
Yanez
#6: Én viszont sorban játszottam ki őket (1-2-3), de még így is a 3-ik rész a kedvencem.
8.
8.
crytek
Sajnos van rá esély hogy mivel a Capcom megcsinálja az olaszok mennek a lecsóba és letiltja őket a Capcom :(
7.
7.
jolvokq
legeslegjobb ötlet ezt a részt is fel újitani inkább ne jöjön ki új rész inkább ujícsák fell fele a régi jókat :D
6.
6.
Raam989
Akkora wtf ez a capcom, hogy az nem igaz. Hát mégis mit gondolnának a rajongok egy REmake2-ről? Valószínűleg a többségüknek nem kéne... Komolyan, olyan a capcom mostanság, mintha majmok ülnének az igazgatói székben...

Én örülnék a RE2-nek és a 3-nak is. Nekem a RE3 volt az első rezi játékom, utána pótoltam az első két részt, így a harmadik rész nekem az egyik legkellemesebb emlékem a sorozatról.
5.
5.
dante92
Örülnék, de amit az olaszok csináltak az valami hihetetlen! Nekem inkább az kéne :)
4.
4.
McDuff
ez a rész még megérdemli, de utána hagyjuk rá...
3.
3.
Lizard0828
Tessék szépen megcsinálni, várjuk sok sok szeretettel:)
2.
2.
hoaw
Csinállják, mert ez a sorozat megérdemli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...