Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Megkapta első mozgóképes hangulatfokozóját a kizárólag PlayStation 4-re bejelentett Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition. Felturbózott grafika és a korábban megjelent DLC-k várnak ránk.

A  Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition minden korábban megjelent kiegészítőt és DLC-t tartalmazni fog, így a csomagban megtaláljuk majd az Adventure Grab, a Fog Island és az Uprising of the Little Guys DLC-ket is. Emellett azt is megerősítette a Deep Silver, hogy a látványt is alaposan fel fogják turbózni, így a PC-s ultra beállítások színvonalán lesz játszható a PS4-es Enhanced Edition, mégpedig 1080p és 30fps mellett. Az újrakiadás támogatni fogja a Remote Play-t és a Share Play módokat is.

 A játék kizárólag digitális formában jelenik meg, augusztus 21-én, 39,99 dollár ellenében.

13.
13.
Ooorky
#11: Sima Risen-re gondoltam (azaz az első részre).
11.
11.
crytek
#10: A risen 3 nem volt még bundleban (szerintem)
10.
10.
Ooorky
#9: Volt bundle-ban, méghozzá ugyanabban, de már 5$-t kellett volna perkálni :D
9.
9.
crytek
#8: De ha ez jön pc-re nem egy év lesz mivel a sima Risen is már mindjárt 1 éves és még nem volt bundleban pedig jöhetne valami fullos verzióban :D
8.
8.
Ooorky
#6: Risen 2 egy évvel a megjelenés után Humbe Bundle-n végezte az 1$-os részlegben (nekem is csak azért van meg).
7.
7.
zsocc-nrg
#5: Nekem pl tetszett a Risen sorozat szóval szerintem mindenképpen jó hír hogy nem kizárólag PS4-re jelenik meg. A másik hogy legyen szó bármelyik játékról általában ilyenkor elő szokott jönni hogy mért csak konzolra adják ki a javított/remastered/enhanced verziót és rákerestem hátha téves az infó mert általában szeretik hangoztatni hogy ez csak erre meg arra jelenik meg miközben azért pc-re is megérkezik és ez teljesen új játékok esetében is elő szokott fordulni, a steamdb-n az ilyesmik általában valósnak bizonyulnak.

#6: Azért olyan sokat nem kell várni, egy leárazáskor simán be lehet zsákolni potom pénzért a teljes trilógiát. Az ELEX pedig várós.
4.
4.
drat576
#3: Hát kinek mi, mindenki döntse el maga. Így utólag meg elnézést azoktól akik esetleg szeretik ezt a játékot. A Piranha-sok szerintem, a lassan 10 éves Gothic 3-mal is jobbat alkottak mint az egész Risennel, pedig az a játék is messze volt a tökéletestől. Igazából nem tudom mit várnak. Ugyanazt a játékmechanikát adták ki évről évre a Risennel, pedig voltak visszajelzések a kritikusok -és játékosok-tól egyaránt, hogy miken kéne javítani. Remélem egyszer a fejlesztők visszatalálnak régi önmagukhoz.
3.
3.
anonymus26
#2: Miért? Annyira sz@r ? :)
1.
1.
zsocc-nrg
Ha minden igaz jön pc-re is!
https://steamdb.info/app/362990/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...