Már PC-n is játszható a P.T.

Egy rajongó megelégelte, hogy a Silent Hills kultikussá vált játszható teasere csak PS4-en volt elérhető, ezért fogta az egészet és átültette azt a Unity engine alá, így már PC-n is elérhető. A végeredmény magáért beszél.

A P.T. tavaly nyáron landolt a PlayStation Store-ban, a rövid, de annál félelmetesebb játszható teaser a Silent Hillst volt hivatott promózni, ám az alkotók és a Konami összezördülése után az egész projektet törölték.


Azok, akik kimaradtak a P.T.-ből, mert mondjuk PC-tulajok, örülhetnek, elvégre Farhan Qureshi az egészet átültette a Unity engine alá. A port négy hét alatt készült el, az úriember számos képet készített a PS4 Share funkciójával a játékbeli lakásról, miközben napi öt órát aludt és intenzíven dolgozott. Érdekesség, hogy a legnagyobb fejtörést a telefon modelljének megalkotása okozta számára.

A mókásan hangzó PuniTy már letölthető innen és innen minden érdeklődő számára, van belőle 32- vagy 64-bites Windowsokra írt változat, illetve Macre és Linuxra is portolták. 

Nektek hogy tetszik?

44 komment - szólj hozzá!