Már PC-n is játszható a P.T.

Egy rajongó megelégelte, hogy a Silent Hills kultikussá vált játszható teasere csak PS4-en volt elérhető, ezért fogta az egészet és átültette azt a Unity engine alá, így már PC-n is elérhető. A végeredmény magáért beszél.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#44
#43: Ha neked az a kommentem trágár és értéktelen volt, akkor igencsak mimóza lelkivilágú lehetsz.
#43
#38: sajnálom ezt az oldalt, már legalább 6-7 éve regisztrálva vagyok , de az utóbbi években pont az ilyen fajta trágár és értéktelen kommentelők miatt nem szoktam a hozzászólásokat el se olvasni , de most sajnos kivételt tettem és írtam is , egyébként ne ma mikrofonos dolog a lényeg , kicsit tájékozódj és nézd meg annak idején playstation 1-n milyen megoldások voltak a metal gear solid első részébe, hozzáteszem Kojima -nak nem játszottam körülbelül 2 játékával ,de ettől még olvasok tájékozódok , meghallgatok másokat és el kell ismerni a tudását,.
#40
YanezModerátor
Ahhoz hogy valakit zseniálisnak hívhassunk, elég egy valamiben zseniálisat produkálnia. Nem muszáj több helyen is jeleskednie, viszont ha sikerül, akkor legfeljebb nagyon zseniális, vagy multizseniális. :D Kojima + MGS = zseniális. Alexander Graham Bell + telefon = zseniális. Mit kell ezen rúgozni?

Vannak elismert munkásságok, és az, hogy valaki ezzel nem ért egyet, attól még elismert marad. A P.T-ről nem akarok vitatkozni, mert az csak egy "trailer", akármilyen klassz is a hangulata. Nem lehet objektíven kezelni, mert nem kész munka. Hivatalosan elismerni sem. Maradjunk annyiban, hogy sok embernek bejött, sokna nem, de őszinte véleményt is csak az alkosson, aki kipróbálta, mert teszteket sem gameplay videók alapján írnak... habár ki tudja. :D
#39
#38: Én nem beszéltem szájízről, és nem vagyok uralkodó, egoista (jézusom, mi van?), csak elmondtam ami van. Végülis Tarantino sem zseni, csak egy független weekend rendező aki olyan filmeket csinál amiket senki nem tud, vagy nem mer megcsinálni.
Innentől kezdve nincs miről beszélgetnünk, teljesen értelmetlennek látom.
#38
#34: Ne haragudj, de a művészet nálam nem itt kezdődik. Főleg nem Tarantinonál. Csőcseléknek hívni pedig azokat, akik nem a te száj ízednek megfelelő tartalomért rajonganak, egyenesen butaság.
Megsúgom, oly annyira leszarom a minecraft világát, hogy pár képen kívül (muszáj voltam meglesni raccoon city-t) szinte semmit nem néztem róla, mert már az elején gyerekesnek, érdektelennek tartottam. De mondhatnám a WoW világát is, mert azt is annyira sz**om telibe, ahogy van. Ettől azonban sem a felhasználóit, sem a készítőit nem ócsárolom, nem csőcselékezem le.
Maximum az olyan egoista, uralkodó típusú embereket, mint amilyennek jelen esetben te is viselkedsz.
Politikai, nemi vagy vallási hovatartozása alapján, nem ítélkezünk senkinek a munkája minőségéről. Most, te sem teheted meg, hogy halmazokra bontod az embereket, és oda szórod őket, ahova neked tetszik, scak mert nem egyezik az ízlésetek. Gondold végig, rágd meg, aztán dobálózz a szavakkal.

Egyébként meg csatlakozom. Ha már királyság, akkor ND. Crash, TLoUS, Uncharted... Más stílus, más világ, mégis mind kiemelkedő.
Viszont egy olyan programot mártírként kezelni, ami azt a nagy büdös atmoszférát megadta, de egyébként sem színvilágban, sem játékstílusban, sem helyszínben, szereplőben, történetben nem hasonlít arra, ami majd egyszer elkészült volna, szerintem is MEREDEK :D
#34
#33: Nem jól gondolod. Valaki fogékony a művészetre, valakinek elég a tucatcikk. Ez nem a fanatizmusról szól, ez arról szól hogy az embernek van szeme és örül annak ha azt látja hogy a játékfejlesztő(k), aki jelen vitában Kojima szenvedéllyel munkálkodik a játékain. Akikről te beszélsz azok például az AC fanok, hogy pontosítsak, nekik lehet eladni a szart is AC címmel. Mindig ezt hozom fel, de ez egy brilliáns példa: van különbség egy Tarantino film között is, és van különbség egy Avengers szerű moslék között is. Az egyikben ötletek, gondolatok, profi dramaturgiai, rendezői munka áll, a másik meg kielégít egy 10-20 éves korig terjedő skálát, amiben tényleg semmi nincs csak klisék, szenzációhajhász jelenetek és pocsék történetvezetés. Ahogy az elején mondtam, az egyik kiszolgál egy olyan réteget akik fogékonyak a szenvedéllyel készült profi munkára, a másik meg kielégít egy sallang csőcselék réteget. Ezen pedig nem kell vitatkozni, mert magatok alatt vágjátok az ágat.
#33
#30: Aranyos ahogy kapaszkodtok Kojimába. Hozzá teszem, a többség véleménye miatt (már akiknek adok a véleményére) biztosan nagyszerű játékfejlesztő, de valljuk be a többiek szavai, mint mondjuk most a tied is, nálam csak azt az érzést kelti, hogy ha valahova odaszarnak és belenyomják hogy Kojima, akkor neked mindjárt illatos, ízletes és persze minőségi.
Nem mondja senki, hogy nem jó amit csinál. Nekem ez a videó, nem adta. Ennyi. Inkább sajnálkozok egy ObsCure 3 miatt. Bocsesz....
#31
köszünjük a munkáját hát igen egy pc-s egy ilyen remek hororrból ne maradjon ki
#30
#20: mondj még egy olyan játékot ha már "tucathorror" amibe bele kell beszélned a mikrofonba és megszólítanod a szellemet, vagy ha 3x elmondod a számsor a mikrofonba akkor is történik valami , nálatok gondolom a metal gear solid is tucatjáték ,pedig kojima azokban is olyan megoldásokat alkalmazott amiket más játékban sose és még van olyan amit még mindig nem alkalmaztak mások ........ mindegy maradjatok a jó kis quicktime meg csőjátékok szellemiségében
#29
#25: Szerintem a fanatizmus egyik legáltalánosabb jellemzője, hogy támadja, elítéli, lenézi, nem fogadja el a másként gondolkodást, másként vélekedést. Ez a mondat pedig szerintem teljesen mértékben kimeríti ezt:

"Kojima igenis zseni, aki pedig ezt nem ismeri el az vagy vak, vagy hülye."
#28
Gondoltam hogy le se lehet normálisan tölteni. Különben meg köze nincs a Silent Hillhez.
#27
....uh felesleges a vita azokkal akik nem próbálták. Ez olyan mintha egy szűz, pornófilm függő vitatkozna egy 5gyerekes családapa....
....a pinaszagról
#26
Látszik, h akik csak videók alapján próbálnak véleményt formálni, azok teljesen más élményről beszélnek, mint akik játszottak is vele.
Mi a kiadás pillanatába 4haverral egyszerre kezdtük el nyomni. Azt hittük igy nem is lesz ijesztő. Aha, pesze... Az lett
#25
#24: Miért lenne elvakult azáltal hogy közölt egy tényt amit a szaksajtó és a játékostársadalom is elismer?Neked nem jön be,oké.Ettõl Kojima még zseni marad,kiváló szakember,aki már letett az asztalra valami nagyon is értékeset.A P.T pedig egy kis gyöngyszem, a legintenzívebb atmoszféràval rendelkezõ játék amit valaha kiprobáltam.