Ingyen jár a Gears-sorozat az Ultimate Edition mellé

Kiváló akcióval rukkolt elő a Microsoft annak érdekében, hogy a Gears of War: Ultimate Edition mihamarabbi megvásárlására buzdítsa a játékosokat: ajándékba adja majd mellé a sorozat összes eddigi részét.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Gears of War nem kap majd a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt, a The Coalition szerint ugyanis már az első rész feldolgozása is elég sokáig tartott, és azt is inkább afféle bemelegítésnek szánták a negyedik rész érkezése előtt.

A Microsoft viszont láthatóan minden erejével azon van, hogy vissza-, illetve rászoktassa az Xbox One-játékosokat a Gears of War-sorozatra, az imént bejelentette ugyanis, hogy mindenki, aki még idén megveszi és kipróbálja az augusztus 25-én megjelenő Ultimate Editiont, ajándékba kapja majd a sorozat összes eddigi részét: az eredeti trilógiát és Judgmentet is.

Az ajándékok természetesen az Xbox 360-as változatokat takarják, de a visszafelé kompatibilitás révén ezek is játszhatóak lesznek a konzolon. 40 dollárért azért ez nem rossz üzlet.

9 komment - szólj hozzá!