Ingyen jár a Gears-sorozat az Ultimate Edition mellé

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Kiváló akcióval rukkolt elő a Microsoft annak érdekében, hogy a Gears of War: Ultimate Edition mihamarabbi megvásárlására buzdítsa a játékosokat: ajándékba adja majd mellé a sorozat összes eddigi részét.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a Gears of War nem kap majd a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt, a The Coalition szerint ugyanis már az első rész feldolgozása is elég sokáig tartott, és azt is inkább afféle bemelegítésnek szánták a negyedik rész érkezése előtt.

A Microsoft viszont láthatóan minden erejével azon van, hogy vissza-, illetve rászoktassa az Xbox One-játékosokat a Gears of War-sorozatra, az imént bejelentette ugyanis, hogy mindenki, aki még idén megveszi és kipróbálja az augusztus 25-én megjelenő Ultimate Editiont, ajándékba kapja majd a sorozat összes eddigi részét: az eredeti trilógiát és Judgmentet is.

Az ajándékok természetesen az Xbox 360-as változatokat takarják, de a visszafelé kompatibilitás révén ezek is játszhatóak lesznek a konzolon. 40 dollárért azért ez nem rossz üzlet.

9.
9.
Kazuya
Az első részt adják hozzá a felújítotthoz xdddddd
fucking logic
8.
8.
Gaboo77
Arra is gondoljatok, hogy létezik olyan ember, például. akinek ez az első konzolja, vagy esetleg nem volt XBOX 360-a. Annak azért ez elég jó akció.... :)
7.
7.
Drazhar
Ez a csomag úgy eléggé must have :O
6.
6.
godach
#4: Butaságot beszélsz. Én is nemrég vettem meg, az összes részt. Mondjuk, az igaz, hogy addig nem érdekelt.
5.
5.
Yanez
4.
4.
McDuff
nah de az első részt minek?????adták azt már újsághoz is,a judgementhez is,gold-hoz is és most az első részhez megkapod az első részt!MINEK?a játékosok 90%-nak megvan,csak az nem szerezte be még eddig akit kurvára nem érdekel,de azt meg ezután se fogja.főleg hogy az első a leggyengébb a sorozatból...sztem.ha lenne One-m és most előrendelném ezt, 3x lenne meg az első rész+ez a felújított.akkor már 4.vicc
3.
3.
ADMlN
Soha nem játszottam egyik résszel sem, úgy érzem itt az idő bepótolni! :)

#2: Egyrészt elég béna akció lenne ha nem menne a visszafelé kompatibilitással, másrészt meg rá van írva a képre:
"... and get the entire Xbox 360 Gears of War collection for use on Xbox One!"
Nyers fordításban:
"... és megkapod a teljes Xbox 360 Gears of War gyűjteményt, hogy használhasd az Xbox One-on!"
2.
2.
Azadojat
Ez egy elég jó hír, így már mindjárt más az ára a felújított változatnak. Kérdés, h a visszafelé kompatibilitással játszhatóak lesznek-e. Ha igen, akkor tuti nem veszem meg, mert meg van minden.
1.
1.
godach
Ugyan ám hogy nem rossz, bár nekem már megvan mind.
(ahhoz képest, hogy egy éve még gyűlöltem) ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...