GC 2015: Először mozog a WWE 2K16

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából valódi ingame felvételt kaptunk a WWE 2K16-ból, ezúttal Seth Rollins és Finn Bálor meccsébe nézhetünk bele. A 2K Sports számos változást ígér az idei részben, bár a videóból nem sok minden derül ki.

Idén a motorháztető alatt változatnak a pankrációs játékon, a bírókat és az edzőket fejlettebb mesterséges intelligenciával vértezi fel a Visual Concepts. A tavalyi részből kimaradt a ladder tag team, a handicap tag team, a tornado tag játékmód, ám a WWE 2K16-ban ismét visszatérnek.

Az október 30-án megjelenő sportjátékban 120 pankrátort irányíthatunk. A platformok: Xbox 360, Xbox One, PS3 és PS4.

2.
2.
azureknight0715
Nos az elöző résznek jó sok bugja volt az irányítás is elégé káosz volt, hihetetlen hogy tag team meccseknél úgy kellett könyörögni hogy bemásszon a ringbe. Ettől független elvoltam vele jó volt hogy ha már az élőben nem kap a kedvencem pushot akkor legalább a játékba világbajnokká tettem. Mellesleg video alapján 1 az 1-ben ugyanaz mint az elöző rész csak itt max több pankrátor lesz ami jó mert keveseltem ami volt. Jó lenne ha divákra is rámennének esetleg ott is lehetne saját karakter készítő saját történettel, az ember szeret saját pankrátorját világbajnoki szintre emelni, illetve video alapján úgytünik leszarják de lehetne egy kicsit aktívabb is a tömeg ne csak a finishernél üvöltsenek.
1.
1.
xICEMANx
Hulladék mint minden egyes rész... Ez csak a FAN-oknak lesz kielégítő XD.... Személy szerint szégyelnék ilyen marhaságot kiadni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...