GC 2015: A Konaminál vannak az Euro 2016 jogai

Link másolása
Amellett, hogy érkezett egy új trailer a PES 2016-hoz, a Konami azt is bejelentette, hogy a vállalat megszerezte a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság licencét. Hogy miként fogják felhasználni, azt egyelőre nem árulták el.

Jövőre rendezik meg Franciaországban a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokságot, melynek licencét ezúttal nem az EA, hanem a Konami szerezte meg. Ez azt jelenti, hogy jövőre a japán vállalat készítheti el a bajnokság hivatalos játékát. Azt azonban egyelőre még nem tudjuk, hogy tényleg külön játékot fog kiadni a Konami, vagy csak egy DLC-ben adja hozzá a bajnokságot kurrens PES-epizódhoz.

A vállalat a bejelentésen kívül egy új trailert is bemutatott a PES 2016-hoz, íme:


A PES 2016 szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, jövő hét csütörtökön pedig egy demó is érkezik hozzá.

6.
6.
ssemtexx
Felfoghatatlan számomra hogy a FIFA abszolút nem harcol a jogokért hogy ez UEFA/EURO-t megvegye ... a FIFA bőven felülmúlja bevételeketben a PES-t de mégis képtelenek belerakni 1 normális bajnokok ligája módot a játékba.
5.
5.
.dan
Csak en latom benanak? Csuszkalnak a focistak a fuvon, a kozeli animaciok, fokent az atmenetek koztuk siralmasak. A fizika nagyon irrealisnak tunik.
4.
4.
n_ben007
3.
3.
princeps27
euro 16 de azért a kisképbe sikerült berakni neymart....
2.
2.
strike19
Ez az végre kellett már ez az UEFA EURO.Ezzel csak mi játékosok járunk jól mert legalább az EA kénytelen veszekedni a Konamival.Verseny piac= jobb minőség megfizethetőbb áron.
1.
1.
tamass.szabo92
Ha már Konami, szomorú, mi folyik mostanság náluk:
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2015/08/03-1/nikkei-reports-on-konamis-grim-restrictive-corporate-culture
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...