GC 2015: Dátumot kapott az új Fatal Frame is

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo a Gamescom apropóján árulta el, hogy mikor kerül boltokba az új, Wii U-exkluzív Fatal Frame-epizód. Külön öröm, hogy már nem kell sokat várni a címre, amely egyébként gyűjtői kiadásban is beszerezhető lesz.

Azt már eddig is tudtuk, hogy nyugatra jön a Wii U-exkluzív Fatal Frame (vagy Project Zero)Maiden of Black Water, arról viszont egészen mostanáig nem mondott semmit sem a Nintendo, hogy pontosan mikor számíthatunk a megjelenésére.


Nos, most már erre is fény derült: október 30-án landol az európai boltok polcain a horrorjáték, méghozzá egy olyan gyűjtői kiadással az oldalán, amibe a fémdobozba csomagolt lemez mellett néhány fotó, egy kétoldalas poszter és egy művészeti album is bekerült.

Külön öröm, hogy a játékból demó is érkezik majd (szintén október végén), ebben az első két fejezetet játszhatjuk végig.

12.
12.
myrte
#11: Persze másra én se nagyon használtam a gamepadot. A Splatoonnál is kikapcsoltam a giroszkópot, bár lehet, hogy csak szokni kell.
11.
11.
myrte
#10: 2018-as év a 3DS 7. éve lesz. A DS is csak 7 évig volt. Elég hosszú idő. A new meg csak minőségbeli javítás, mint a ds-nél a dsi/ dsi xl. Am eddig csak egy olyan játék jelent meg, ami kizárólag a new 3ds-en tud futni, méghozzá a Xenoblade.

Már a marketingjük jobb. Sok meeting, a boltokban már jelen vannak plakátokkal, prospektusokkal. Muszáj prómózni, mert mindenki azt hiszi, hogy a gamepad valami kis kiegészítő a Wii-hez. Szerintem ezt már megtanulták.
Ott ahol csak egy tv van, igen sok kényelvi funkciót tud adni a gamepad. Rengetegszer volt az, hogy a gamepaddel átmentem a kisszobába Monster Hunterezni, mert épp mással játszottak a tv-n, vagy aludni akartak.
10.
10.
isti89
#9: Vèlemènyem szerint ez az NX inkább a Wii U leváltására lesz ha figyelembe veszem az eddigi pletykákat. A 3ds szerintem elmuzsikál mèg egy darabig nekik ha figyelembe vesszük a gèpek ès a rá kèszülő játèkok eladásait meg hát nem olyan règ jött ki a new verzió. Arról nem is beszèlve hogy a Wii U mèg a Gamecube-nál is sokkal rosszabbul telejesít ha időarányosan nèzem az eladásaikat. Ha jól emlèkszek a Gamecube-ot is 3 èvig hagyták futni utánna állították le a gyártását mert nem lett olyan sikeres mint várták. Akkor gondolj bele hogy a Nintendo hogy vèlekedhet a Wii U-al kapcsolatosan hisz a Gamecube gèpből azèrt 22 millió darab fogyott nagyjából ennyi idő alatt. A Wii U meg alig lèpte át mostanra a 10 milliót. Azèrt ez a szám világszinten nèzve de csak a többi konzolt nèzve is elèg gyatra.
9.
9.
myrte
2017 végére lövöm be az NX-et a pletykák ellenére. Ha a 3ds levaltasara is hivatott akkor 2018 eleje. Akkora pont 2 éves lesz az upgradelt verzió.

Nálam Monster Hunter és Bravely Default rulez van. Használva van mind a két gép. Nekem semmi bajom nincs a termekekkel. Megvehettem hamarabb a new 3DS-t és meg ingyen skull kid figurat is kaptam a nintendo jovoltabol.
8.
8.
isti89
#7: Teljes mértékben igazad van! Egy nagy bukta az egész. Viszont számomra luxus két gépre venni a játékokat meg aztán így azért valamennyivel könnyebben kinyögőm a PS4 árát. Már van miből csemegéznem a játékokból PS4-re tekintve hogy mennyi sok pótolni valóm is van a Remasteredekből meg hát ugye a sok-sok új játék ami jönni fog. :) Már most több (számomra) mint Wii U-ra az eddigi életciklusa alatt. Aminek ráadásul nemsokára vége is nagy valószínűséggel.
7.
7.
myrte
#6: Mint ahogy Norbi(HUN) kollégának is mondtam, konzolt nem adunk el. Megveszi az ember jó drága pénzért és maximum a feléért tudja tovább adni. Ez nem business.
6.
6.
isti89
#4: Elnézést én nem akartam szapulni a Nintendo-t! Félreértés ne essék sőt mint írtam mindig is Nintendo fan voltam! De amit be kell látni azt be kell látni na. :) Így van lehetett tudni hogy mi lesz viszont a Xenoblade-nél sem meg a Project Zero-nál sem mondták meg amikor megjelent japánban hogy végül is mikorra lesz meg a lokalizáció sőt a Project Zero-nál eleinte úgy volt hogy meg sem jelenik japánon kívül. Hogy értsd nem azért vettem egy konzolt 100 ezer forintért hogy itt porosodjon ami igen valóban egyéni szocpol. De hidd el nekem nem csak én vagyok az egyetlen élvonalbeli Nintendo fan aki nagyon nagyot csalódott ebben a generációban. Norbihun kollégával rengeteget játszottunk a Mario Kart 8-al online és még ő is elgondolkodott már az áttérésen elég ha felnézel a Wiihungary oldalra. :) Lényeg a lényeg hogy azzal amit most ezeken a játékokon kívül az új Zelda játékkal is leművelnek az valami felháborító és ezekkel a húzásokkal még azt a kis rajongótáborukat is el fogják veszíteni akik még megvoltak. Elvégre ne felejtsük el hogy eddig 10 millió Wii U fogyott csak ezek az élvonalbeli Nintendo fanok akik megvették a gépet. A wii-ből csak azért fogyott száz akárhány millió mert ott sok volt az alkalmi játékos akik a mozgásérzékelős technológia miatt megvették a gépet. De ott van például a hamarosan megjelenő Devil Third játék is ahol maga a játék producere nyilatkozta hogy inkább Pro controllerrel tolják a játékosok a játékot mert Gamepaddal nem az igazi. Hát könyörgöm az lenne a gépnek a fő eleme vagyis annak kéne lenni. Innen is látszik hogy mennyire felesleges volt és hogy mennyire mellé lőtt ezzel a Nintendo! Sebaj majd az NX-el talán helyreállítják a becsületüket. Szóval ezért mondom hogy amit be kell azt be kell látni.
5.
5.
isti89
#3: Így van PS4-en lesz minden! :) Ami engem igazán átvonzott az a Bloodborne, Witcher 3, Gta5! :)
4.
4.
myrte
#1: Az e3-mon mondták, hogy jön idén a Project Zero, Xenoblade stb. A Xenoblade lokalizációját is már el kezdték év elején. Lehetett tudni, hogy mire kell számítani. Úgyhogy egyéni szocpol, ha valaki eladta a Wii U-t.
3.
3.
#2: Megértelek, nem lehetett könnyű, de sebaj, a PS4-re lassan mindenféle érkezik, már jön augusztusban a Zombi (U nélkül), aztán lesz Dragon Quest Heroes októberben ami a Hyrule Warriors helyett kiváló, Sword Art Online részek, van itt minden kéremszépen :)
2.
2.
isti89
Annyit mèg azèrt hozzátennèk hogy anno a Nintendo azt nyilatkozta hogy minden règióban egyszerre foglya megjelentetni a játèkait ehhez kèpest japánban ezek a játèkok már 1 ève lassan megjelentek amiket az imènt felsoroltam.
1.
1.
isti89
Hát ezt elèg szèpen elcseszte a Nintendo! :) Mivel aki teheti adja szèpen elfele a Wii U gèpezetèt ahogy azt èn is megtettem egy pár hete. Felháborító amit a rajongókkal műveltek/művelnek. Mondom ezt úgy hogy gyerekkorom óta Nintendo fan voltam egèsz idáig a Wii U-ig. Játèk a gèpre alig van az exlusive játèkokon kívűl ès azokra is sokat kell várni egy-egy megjelenès között. Ezt a Project Zero-t meg a Xenoblade-t is nagyon vártam de nálam kivertèk a biztosítèkot azzal hogy ezeket a játèkokat a japó gyerekek már règes règ rongyosra játszották èn meg itt sinylődtem a játèkhiány miatt már a por megette a gèpet ezèrt is adtam el a fenèbe. Jön majd egy PS4 a helyère elvègre azèrt vesz az ember konzolt hogy játszani tudjon ugyebár!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...