GC 2015: Kiegészítőt kap az Ori and the Blind Forest

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Major Nelson a Twitteren jelentette be, hogy az idei esztendő egyik legfantasztikusabb mesebéli platformere, az Ori and the Blind Forest még idén egy új kiegészítővel bővül.

A Moon Studios tavasszal bemutatott, metroidvania stílusú platformere, az Ori and the Blind Forest még idén kiegészítőt kap, mégpedig egy DLC formájában. A hírt Major Nelson jelentette be a Twitteren.


Thomas Mahler, a Moon Studios alapítója egyelőre csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy a kiegészítő Xbox One-ra és Windows 10-re is elérhető lesz.

Mi imádtuk a játékot, ami kétségtelenül az elmúlt hónapok egyik legjobbika volt. Nem csak stílusában, de mindent egybevetve is.

5.
5.
DarkLord
#4: Itt egy régebbi videó róla itt sokkal több pályát mutatnak benne, mint amit most toltak, egyszerűen eszméletlen lesz ez a játék!
https://www.youtube.com/watch?v=buhUO3QGeo0
4.
4.
DarkLord
Ilyen játékok miatt érdemes még ennyi idősen is játszani, mint amennyi vagyok. Egyszerűen, ha évente egy ilyen kijön már azt mondom jó évünk volt! Most az Unravel-t várom nagyon azt a gombolyag macsekot :D Az szerintem megint egy eszméletlen jó játék lesz :)
3.
3.
headhunter86
Ez igazán jó hír. Remélem nem ilyen 1 órás DLC lesz, hanem elég hosszú.
Remélem újítanak is benne, és nem csak új pálya lesz, bár már annak is nagyon örülnék.
Lehet előveszem megint ezt a játékot.
2.
2.
p3ti
Maréknyi játék volt eddig ami igazán tetszett. Aki nem játszott vele és szereti az egyedit az ne tétovázzon....iszonyatosan emlékezetes game volt számomra
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom! Számra talán a legemlékezetesebb alkotás One-on. Mindenkinek ajánlani tudom csak, ha nincs box, akkor gépen. Ne sajnáljátok a pénzt se rá! Plusz megmutatja, mire is képes a Unity motor, mert valami elképesztően gyönyörű alkotás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...