GC 2015: Definitív kiadást kap az Ori is

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap jelentettük, hogy hamarosan vadonatúj kiegészítőt kap az idei esztendő egyik legfantasztikusabb ügyességi játéka, az Ori and the Blind Forest. Most már azt is tudjuk, hogy egy definitív kiadás is érkezni fog.

Tegnap este érkezett a hír, miszerint még idén vadonatúj kiegészítővel bővül az Ori and the Blind Forest. A Moon Studios szerencsére a mai napra is tartogatott meglepetést, Major Nelsonnak ugyanis elkotyogták, még az év vége előtt érkezik a definitív kiadás is.

 

Ezt Thomas Mahler, a Moon Studios elnöke is megerősítette, aki Kölnben elárulta, a rajongók visszajelzései alapján készítik a minden földi jóval megtömött változatot. Éppen ezért finomodni fog a játékmechanika, az irányítás, lesznek új helyszínek, küldetések és artworkök is.

A csomag tartalmazni fogja a tegnap bejelentett DLC-t is, és várhatóan idén ősszel jelenik majd meg, Windows 10-re, Steamre és Xbox One-ra.

8.
8.
Simsfan
"elárulta, a rajongók visszajelzései alapján készítik a minden földi jóval megtömött változatot"

Bullshit!
6.
6.
DON GONDOCS
#2: Egy reboot ,már jöhete XD
5.
5.
petimanus
Én azt várom, amikor az lesz, hogy kapunk egy játékot, kinéz, ahogyan kinéz, mindenki megveszi, majd, miután feltelepítette a példányt, az utolsó telepítési képernyő már hirdetni fogja a két hét múlva érkező REDUX-DEFINITIVE-REMASTERED Editiont, amibe megkapjuk a kampány első 5 pályáját, utána fizetős dlc-ben jöhet a kampány befejező szakasza...De a jó endinget csak a collectors edition megrendelésével lehet majd megkapni...Talán még a multiplayer is le lesz tiltva azoknak, akik nem 7-szeres árat fizettek ki....

Lehet eltúlozva mondtam, de minek ide definitive? 5-10 éves játékokat szívesen fogadunk...De 1-2 éveseket? Mondjuk olcsóbb felhúzni minden játékot high beállításra és teletömni vele az új konzolkat, mint új címeket kitalálni és fejleszteni. Csalódott vagyok ebben a generáció váltásban.
4.
4.
Chrysh
Tényleg túlkoros játék, rá is fér...idióta barmok...
2.
2.
Nem remaket?
Pedig mar van vagy fel eves...
1.
1.
Gykrizsi
Remélem ezt az is megkapja, aki az eredetit megvette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...