GC 2015: Először mozog a Mount & Blade II

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a TaleWorlds a kölni Gamescomra időzítette a Mount & Blade II: Bannerlord részletes bemutatását. A játék 200 évvel játszódik a Warband eseményei után, képünk és trailerünk is van róla.

A Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése során a rajongók igényeit tartotta szem előtt a TaleWorlds. Lesz itt minden finomság: a fő küldetések mellett opcionális sztorivonal, még nyitottabb környezett és okosabb játékmenet is.


A Gamescomon jelentették be, hogy az új részben már dinamikusan változó évszakoknak, craftolásnak és valódi ingame gazdaságnak örülhetünk. A várostromok során már minden gépet a játékos kezelhet, drámai ütközetekre számíthatunk és a sikerhez ütőképes stratégia szükséges.

A Bannerlord már a Warband 2010-es megjelenése óta készül, a motort teljesen újraírták a srácok, ráadásul támogatni fogja a rajongói modokat is, pont úgy, mit korábban.


Sajnos megjelenési dátumunk még nincs.

19.
19.
patka21991
#17: Akkor elkerülte a figyelmemet. Pedig nagy modos vagyok :D
18.
18.
Normen1976
100% tuti vétel. A Warband esetében Virágbolti verzióval letoltam kb. 250 órát, aztán megvettem STEAMEN egy akció kereteiben és beletoltam még 180-at :) Óriási játék. Nagyon várós ez a változat is. A videók, képek alapján remek játék lesz és hozza az előző részek hangulatát rátéve pár + jelet. Remélem lesz magyar lokalizáció mint az előző részekben. Kár hogy nem lehet Steamen előrendelni, már ott figyelne a fiókban.
17.
17.
Adamknight
#16: Modokkal már ezt is megoldották. Pontosan nem tudom, hogy hogy de azt a 150 fős limitet én láttam már 300-ra, sőt 600-ra is felemelve.
16.
16.
patka21991
en ujonnan 1500 ft-ert, dobozosan vettem a warbandet, es nemis volt annyira regi.

remelem singleben emelik a max katonak szamat. mikor ilyen kb. 500 vs 500 fős csatak mennek en picit kevesellem a 150 fot.
15.
15.
levantine
#11: Tört szerverek? Minek? Aki már erre sem költ, ritka zsugori ember. Milliószor leárazták már. Újonnan is 5000 forint volt. :D
14.
14.
mestermagyar
#12: A warband is volt magyarul. Szerintem hivatalos is volt.
13.
13.
Terawatt
#12: Jaja, de valszeg lesz rajongói fordítás idővel.
12.
12.
Maximo32HUN
#10: Nem valószínű mert nem elég nagy a magyar vásárlók száma és ezért nem éri meg a szinkronstúdiónak :(
11.
11.
mestermagyar
#9: Ohohó a tört szerverek is élnek nemhogy az eredetisek :D Nekem a gekokujo a kedvencem singleben, de kb csakis napoleonic warsosom. Annyira poén 10 perc alatt 2-es kd ratioval a toplista tetején lenni huszárral. :D
10.
10.
Baka
Szerintetek Magyar nyelv lesz hozzá?
9.
9.
Terawatt
#8: Az egész egy garázs-projectként indult aztán kinőtte magát. Én még az első verziókkal is toltam, a warband sem a legszebb látvány már, de az aztán 2000es évek 3d grafja volt. :D Harc viszont már akkor is szórakoztató volt. Sokat fejlődött és már egy kisebb csapat heggeszti. Rengeteg mod is készült a játékhoz, ami még több mélységet ad hozzá.

Multiban is simán van még szerintem olyan szerver amin vannak 100+an esténként. Custom mapok is zseniálisak. Volt már minden féle gyűrűk urás térképen kedvenc mória meg a helm szurdok. Engem leginkább az íjászkodás fogott meg benne. Azzal nagyon jól toltam szépen ráéreztem. Gyalogosként meg kard lándzsa és támogatóként szurkálok amikor nem rám figyelnek.
8.
8.
kirschakos
7.
7.
Terawatt
#6: Single, multival :) Single arról szól, hogy senkiként kezded és csicska melóból kezdve lovagként kötsz ki a végére. Sereget toborzol hadakozol. Van egy nagy világtérkép ahol más lovagok szintén császkálnak, váraik,falvaik vannak, frakciókba tömörödve. Kezdetben főleg banditák ellen megy a csata, de már az is jó. Játék elején már egy kisebb csapatot irányítasz és úgy kell kergetni őket.
6.
6.
kirschakos
Nem játszottam az elsővel... ez MMO, online multi vagy rendes single player játék multival esetleg?
5.
5.
Nottingham
#4: Lehet, hogy igaz, az elsőnek is nagyon alacsony gépigénye volt. Mondjuk az a grafikán látszott is.:D
4.
4.
markoci555
Gépigényt remélem hamarosan megtudjuk. Előre félek, hogy nem megy, vagy csak szétakadva.
Találtam valamit de biztos nem az, mert nagyon kicsi. A hivatalos oldalon meg csak a kettőspontok utáni üresség van.
3.
3.
patka21991
Ez az a jatek, ami megeri az arat, en nagyon varom. A hirek alapjan sokkal tobb ujdonsag lesz benne, mint a Warbandben volt a sima M&B-hez kepest. A fo kuldetes jo otlet. Igy nem tudnak elveszni benne az emberek.
A mod tamogatas is nagyon jo. Mar most varom a Gyuruk uraval kapcsolatos modot :D
2.
2.
Terawatt
Már nagyon régóta várok rá :)
1.
1.
mestermagyar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...