Így készíts pályát a Super Mario Makerben

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Szeptemberben érkezik a Wii U következő nagy first-party címe - naná, hogy Marióval a főszerepben. Mint ismert, a játék a felhasználó által generált tartalmakra épül, voltaképpen ez a Nintendo LitteBigPlanetje.

Az alábbi videó dióhéjban mutatja be a Super Mario Makerben rejlő lehetőségeket. Több korszakon átívelő időutazásban lesz részünk, kezdve a NES-sel. Ahány konzolgeneráció, annyiféle stílusban alkothatjuk meg saját pályáinkat.

A szeptemberi premierre nagy erőbedobással készülnek a kiotóiak, többféle kiadásban is beruházhatunk a játékba, nemrégiben pedig Lengyelországba invitálták a sajtó képviselőit egy próbakörre. Mi is ott voltunk.

 

11.
11.
myrte
#5: Ahogy lentebb írták a New Super Mario Bros. U és még a Super Mario 3D World. Az előbbi 3 dimenziós, az utóbbi 2 dimenziós. Mind a kettő Wii U konzolra jelent meg.
A Wii U-n tudsz játszania az elődökre (Wii konzolra) megjelent Mario játékokkal (visszafelé kompatibilitás), A Mario Galaxy-val és a New Super Mario Bros. Wii-vel. Szóval, ha szeretnél mario-s platformerekkel játszani, akkor a WiiU-nál jobbat nem találsz. A most megjelenő Mario Makerrel, meg évekre való pálya mennyiségen tudsz majd ingyen letölteni :P Még a Rayman alkotója is készített pályákat, azok is biztos elérhetőek lesznek.

+WiiU-n van egy virtual console projekt, ahol régi retro konzolos játékokat tudsz megvenni és futtatni a WiiU-n. Van pár "sárga kazettás" játék.
10.
10.
p3ti
#8: Yoshi Woolly World kb. ugyan az mint a Kirby epic yarn. Aranyos, de túl könnyű, nem mondanám igazán jó platformernek.
9.
9.
mestermagyar
Androidon is most jön a geometry dash 2.0 frissítése. Abban is ilyen map-maker based a közösség.
8.
8.
Norbiii
#5: Elnézésedet kérem. Szóval: New Super Mario Bros (U) nagyon jó, de a Wii U-ra megjelent Yoshi Woolly World is ilyen ugrálós, igaz ott csak a Yoshi van.

A sárga kazis játékok nem eredeti NES játékok voltak, hanem úgymond utánzatok.
5.
5.
Chelseafan1989
#4: köszi a választ!
Valami újabb konzolra mario játék ami ilyen ugrálós?
3.
3.
Chelseafan1989
Van olyan mario is ami régen volt a sárga kazettákon?
Ha igen akkor melyik konzolra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...