Guillermo del Toro nem csinál több játékot

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 15.
  • Gyászhír
Link másolása
Kétszer próbálta meg, és mindkét projektje meghiúsult. Nem rajta múlott, de úgy néz ki, ennyi éppen elég volt neki az iparágból, és a jövőben inkább messzire elkerülné a játékfejlesztést.

Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy, Pacific Rim) nem akar többé játékot fejleszteni, ezt a Shacknewsnak mondta el. Valahol érthető mindez, hiszen az elmúlt időszak mély nyomot hagyhatott benne: először az Insane bukott el a THQ miatt, nemrég pedig a Silent Hillst kaszálta el a Konami.

"Bebizonyosodott, hogy én vagyok a videojátékok albatrosza. Csatlakoztam a THQ-hoz, és tönkrementek. Csatlakoztam Kojimához, erre elhagyja a Konamit. Úgy döntöttem, annak érdekében, hogy már senki más életét ne tegyem tönkre, nem készítek több videojátékot. Ha mégis így tennék, és összeállnék valakivel, még a végén felrobban a háza, vagy ilyesmi."

Del Toro persze hozzátette, hogy rengeteget tanult Kojimától és a THQ-tól, sőt előbbire barátjaként is tekint. Azt is megjegyezte, az nem lenne ellenére, ha valaki az ő filmjei alapján készítene játékot, elvégre ott jobbára csak felügyelnie kellene a munkálatokat.

A rendező egyébként júliusban még nem zárta ki, hogy újabb közös projektbe vágjon Kojimával, de ha így is lesz, ezek szerint nem játékon fognak majd dolgozni.

7.
7.
Formula1fanatic
#5: Elképzelhető, hogy pénzügyi veszteségek is érték a két kudarc után, nyílván nem szó szerint kell értelmezni amit mond, csak próbált humoros lenni. Talán rájött nem neki való ez az ipar.
6.
6.
SwordFish
Egy közepes rendező egyetlen kiemelkedő filmmel, de azét kiváncsi lettem volna, hátha jobb játékai lettek volna mint filmjei.
5.
5.
Extol
Kissé babonás a fickó, és csöppet sem kitartó.
3.
3.
PrimYaz00
ok csá, leszarom, de akkor Kojimát felejtse is el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...