Metroidot akart csinálni a MercurySteam

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A hírek szerint a Castlevania után a Metroidot is felmelegítette volna a MercurySteam, az ötletüket be is mutatták a Nintendónak. Nekik annyira nem jött be, de elképzelhető, hogy a projekt ennek ellenére megmenekül.

A Nintendo Life nyomozása szerint a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatot is jegyző MercurySteam Metroidot szeretett volna csinálni, össze is raktak egy csapatot, amely ezen a projekten dolgozott. A játék Wii U-ra és 3DS-re készült volna el, és annyit tudunk róla, hogy Samus mellett több másik fejvadász közül is lehetett választani az elején.

A spanyolok állítólag meg is mutatták a Nintendónak az ötletüket még az év elején, azóta viszont semmi infó nem szivárgott ki a címmel kapcsolatban, ebből pedig az sejthető, hogy a kiotóiaknak annyira nem jött be a dolog. Ennek ellenére elképzelhető, hogyha nem is lesz belőle Metroid, de a projekt megmenekül: a találgatások szerint a MercurySteam július végén teaselt játéka éppen ez az anyag lehet.

A Nintendo egyébként az E3-on jelentette be a 3DS-exkluzív Metroid Prime: Federation Force-ot, igaz, nem győzte meg vele a rajongókat, akik már petíciót is indítottak a projekt törléséért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...