The Talos Principle - talán Xbox One-ra is

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem kizárt, hogy a Croteam és a Devolver Digital fejtörőkkel színesített játéka, a The Talos Principle a tavaly év végi PC-s premier után nem csak PlayStation 4-re, de Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Tavaly év végén mutatkozott be a Serious Sam-sorozattal hírnevet szerzett Croteam legújabb, ezúttal erősen a Portalra emlékeztető, fejtörőkkel tarkított alkotása, a The Talos Principle. Látva, mennyire sikeresnek bizonyult a koncepció, a kiadásért felelős Devolver Digital később megerősítette, PlayStation 4-en is bemutatkozik a játék, mégpedig most októberben.

Éppen ezért nem annyira meglepő, hogy közeledve az őszi céldátumhoz, az ESRB honlapján található adatlapon a Sony platformja mellett az Xbox One is felbukkant. 

A fejlesztőcsapat által kiadott közlemény szerint nem kell túllihegni a hírt, ugyanis amikor eldöntötték, hogy PlayStation 4-re is elkészítik a filozófiai kérdéseket is boncolgató logikai játékukat, akkor a Microsoft újgenerációs konzolját is megjelölték, mint lehetséges platform, ugyanis nem kizárt, hogy egyszer úgy döntenek, Xbox One-ra is kiadják a The Talos Principle-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...