Battlefield 4 - Night Operations kedvcsináló

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan szeptemberben a Battlefield 4 egy újabb letölthető tartalommal egészül ki, a DICE valamiért továbbra sem hajlandó elárulni az éjszakai összecsapásokkal kecsegtető új DLC pontos részleteit. Most is csak trailert kaptunk.

Az idei Gamescomon mutatkozott be a két évvel ezelőtt bemutatott Battlefield 4 legújabb, jövő hónapra datált letölthető bővítménye, a Night Operations. Az új DLC-ről sok mindent nem tudni, az viszont a hónap elején tett bejelentésből kiderült, hogy az ingyenes csomag egy új helyszínt fog tartalmazni, ami a Zavod 311-es pálya éjszakai változata lesz.

Ha leszáll az éj a Zavod: Graveyard Shiften, akkor onnantól kezdve az eddig megismert játékmenet is borul, hiszen a szerep a lopakodásé lesz és teljesen új taktikai megközelítéseket kell majd alkalmaznunk. Ebben segítségünkre lesznek az új kütyük, mint például a hőlátó és éjjellátó szemüveg vagy olyan kiegészítők, amelyekkel felfedhetjük az ellenfél pontos pozícióját. A pakkban megbújik majd egy új játékmód, a Gunmaster is, de erről egyelőre szinte semmit nem lehet tudni.

6.
6.
gyaloghuszar
hát kábé egy hete vagyok BF4 tulaj 7,5ért vettem a premium editiont és a legjobb döntésem volt a payday 2 óta nem tudom letenni pedig már lassan 2 éves játék imádom :)
3.
3.
Falcon
nagyon durva lett a bf4 ha ez a játék nincs a mostani generáció semmit sem érne számomra
most hogy a cod sorozatot kinyírták a kapzsiságuk miatt az Activision, már csak a dicé-ben bízok hogy jó multis játékokat kapunk
ott a ghosts dea dlc-vel már nem lehet nyomni mert nem talál embert annyira rosszul oldották meg a keresőt ...nincs ember de a sesson pas-t merik árulni 15 be míg az EA-az egész bf4 PRÉMIUMOT adja 8 ba! a cod még részről részre egyre rosszabb ötletekkel állnak elő az AW -volt a mélypont
2.
2.
Jaja sztem is kiraly, vasarnap vissza.is.vettem.store-bol 4000-ert akcioban, boven megerte ujra :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...