Mobilos híreink következnek

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 20.
  • Letöltés
Link másolása
Két olyan cím is megjelent a mobilos alkalmazásboltokban, amely érdekelheti a telefonon, illetve tableten játszókat: iOS-es portot kapott a Final Fantasy VII, és letölthető a legújabb Pac-Man-játék is.

Alacsonyan szállnak a Final Fantasy-átiratok és -feldolgozások, a Square Enix még az E3-on jelentette be, hogy iOS-es portot kap a Final Fantasy VII. Az átirat a minap jelent meg az App Store-ban, 16 euró fejében tölthetjük le a klasszikus cím mobilokra optimalizált változatát. A játékhoz kaptunk egy launch trailert is, ezt itt:


Emellett letölthető a free-to-play Pac-Man 256 is, ez viszont már Androidon is játszható. Az új Pac-Man-játékot a Crossy Road fejlesztője, a Hipster Whale készítette, és egy különleges endless runnerről van szó: itt Pac-Mannek egy klasszikus bug által ihletett környezetben kell haladnia, a hírhedt hiba miatt a labirintus el van torzítva és végtelenített is.

1.
1.
dcba
A Pac-Man nagyon jo, a free to play jellege miatt ne irjatok le, baromi jo es barmikor eloveheto, igazi kis mobilos jatek lett.

Ja es nincs benne idegesito reklam, ami sztem a mai vilagban nagy szo egy mobilos jateknal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...