Zombie Army Trilogy - megérkeztek a L4D hősei

A Rebellion és a Valve lerántotta a leplet a két nappal ezelőtt beharangozott közös projektjéről, amiről mint kiderült, nem más, mint egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossover. Az ingyenes frissítés már tölthető is.

Két nappal ezelőtt jelentettük, hogy a Rebellion és a Valve készül valamire, és bár akkor még csak találgatni lehetett, miről is lehet szó, tegnap este végre kiderült, hogy egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossovert takar a titokzatos plakát, aminek értelmében a Left 4 Dead-sorozat hősei játszható formában bukkannak fel a Rebellion második világháborús, zombivadászós lövöldéjében.

A játék legújabb javításával ugyanis megérkezett a Valve sorozatának mind a nyolc túlélője, Francis, Bill, Zoey és Louis a 2009-es első felvonásból, illetve Coach, Nick, Rochelle és Ellis a folytatásból. A karaktereket a négyfős kooperatív módban vethetjük be, ahol a Zombie Army Trilogy hőseivel együtt alkothatnak csapatot.


A történet szempontjából természetesen ennek nem sok értelme van, így ahhoz, hogy el lehessen helyezni a játék világában a Left 4 Dead szereplőit, készült egy képregény is, a brit 2000 AD kiadásában. Az ingyenes képeskönyv szerint a Left 4 Dead karakterei egy második világháborús német tengeralattjárón valamiféle eszközt megtalálva teret és időt ugranak, így a náci zombik által megszállt Berlinben találják magukat.

És ha ez még nem lenne elég, akkor ezen a hétvégén 66 százalékkal olcsóbban meg lehet vásárolni a Zombie Army Trilogyt a Steamen, így most csak 14,99 dollárba kerül, 44,99 dollár helyett.

2 komment - szólj hozzá!