Frissítve: LawBreakers - ez lesz CliffyB új játéka

Most szerdán hivatalosan is bemutatkozik Cliff Bleszinski legújabb játéka, az egyelőre csak Project Bluestreak kódnéven futó free-to-play aréna shooter. Az ingyenes lövöldét a Nexon csapata fogja gondozni.

A múltkori állóképek és az első teaser trailer után végre hivatalosan is leleplezi a Nexon a Gears of War atyja, Cliff Bleszinski legújabb játékát. A Project Bluestreak az előzetes hírek szerint egy arénaalapú, free-to-play shooter lesz. A Boss Key Productions fejlesztésében készülő címet az Unreal Engine 4 hajtja majd meg, a játékban pedig a feudális japán hangulata keveredik majd némi sci-fi beütéssel.


A Nexon honlapján elindított teaser honlapon található visszaszámlálás szerint most szerdán kerül sor a nagy bejelentésre.

Update! Befutott a teaser trailer is.


Update #2! Érkezett még egy videó, és bár ez szinte ugyanaz, mint a márciusban kiadott teaser, egy apró, de érdekes különbség van köztük: itt valamiért szikladarabok lebegnek az égen.

 

Update #3! Hivatalosan is bemutatkozott a Gears of War alkotójának új játéka. A Boss Key Productions alkotása jövőre fog megjelenni, mégpedig LawBreakers címen. Egy posztapokaliptikus, multiplayer, free-to-play shootert takar a cím. A történet a "The Shattering" nevű esemény után játszódik, amikor a Hold szétrobbanása teljesen megváltoztatta a földi mindennapokat, köszönhetően a gravitáció megváltozásának.

A játékban két frakció közül választhatunk. Lesznek az esemény után alakult bandák tagjai, a "breakerek", illetve az őket üldöző rend őrei. A játékmenet nem merül ki a klasszikus shooterekben megismert lövöldözésben, ugyanis vertikális gameplayre is lehetőségünk lesz, köszönhetően a gravitációnak, a jetpackeknek, illetve a Just Cause-ban csúcsra pörgetett kampónak. A leírtak szerint egyébként a játékmenet egyfajta kasztalapú  aréna-shooter lesz, mégpedig 5 az 5 ellen. Bleszinski szerint a játék főbb pillérei a bandák, a fegyverek és a gravitáció lesznek. Kapunk női karaktereket is.


A helyszínek között ismerősökkel is találkozunk majd, de a Holddal történt baleset után alaposan megváltozik mind. Ilyen lesz például a Grand Canyon, ami ugyanúgy fog kinézni, mint most, csak a fele éppen lebeg.

A premierre jövőre kerül sor, kizárólag PC-n.

7 komment - szólj hozzá!