Nintendo: jöhetnek a filmadaptációk?

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo mögött eddig egyetlen komolyabb filmes produkció áll, a Super Mario Bros. adaptációja azonban finoman szólva sem sikerült jól. Most újra filmeznének a kiotóiak, reméljük, jobb lesz a végeredmény!

A Nintendo a szokásosnál jobban óvja a címeit, erről árulkodik, hogy az elmúlt évtizedekben alig licencelte azokat. A cég azonban a stratégiája átalakításakor ezen a területen is változtatott, így a jövőben több nemjátékos szerepet kapnak a kiotóiak jól ismert karakterei, a hírek szerint még vidámparkokba is eljuthatnak majd.

Kézenfekvő terjeszkedési lehetőség lenne a filmipar felé történő elmozdulás is, a Nintendo azonban eddig nagyon ódzkodott ettől, és nem csak a gyalázatos Super Mario Bros.-film miatt. Shigeru Miyamoto a Fortune-nek adott interjúban mondta el, hogy miért utasítottak vissza a múltban annyi megkeresést a témában.


"Az évek során többen is megkerestek bennünket azért, hogy miért nem csinálunk egy filmet együtt, vagy miért nem csinálhatnak ők egy filmet, miközben mi játékot fejlesztünk ahhoz, és egyszerre időzítjük a megjelenést? Nos, a videojátékokat mindig interaktív, a filmeket pedig passzív médiumnak tartottam, szóval a kettő teljesen különböző."

Miyamoto azonban rögtön hozzátette, hogy ez a hozzáállásuk mára megváltozott: "Ha tágabb értelemben vesszük a Nintendo szórakoztatóipari vállalatként betöltött szerepét, egyre többet és többet gondolkodunk azon, hogyan passzolnának ehhez a filmek" - mondta, és megjegyezte, hogy a jövőben valószínűleg előkerül még náluk a kérdés.

5.
5.
kastorhun
#4: Ajánlom a Baaad Movies-nak a bemutatóját róla. :D
4.
4.
hoaw
A Holnap történt tényleg szar, de én legalább tudtam rajta röhögni valami beteges módon.
Az Álom.net-re igazat adok. Van legalább olyan fájdalmas.
A Versust nem láttam még.:D
3.
3.
kastorhun
#1: Én ezt nem mondanám, ott a versus és az álom.net no meg a holnap történt, ezek sokkal rosszabbak.
2.
2.
DON GONDOCS
Jó lenne ha megmaradnának az animációs filmeknél.
1.
1.
hoaw
Az konkrétan az egyik legszarabb film a világon...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...