A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#29: 78 pont :) (észbontó)
#29
Észbontóan jó lett az Until Dawn.
#28
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
#27
#26: Te miről beszélsz? Van a Cenega, PlayOn (ez forgalmazza az AC-t, rosszul emlékeztem), stb. akinek a forgalmazott játékai gyakran magyar nyelvűek. Dishonored, AC, Witcher 3. Azt nem tudom, milyen mértékben múlik rajtuk, vagy a kiadón, hogy legyen magyarítás, de az mindegy is. Most ha a Sony kiad egy játékot, az rajta múlik, milyen lesz (mint mondtam, nem tudom ki a hazai forgalmazó, de gondolom maga a Sony). Nem bántottam a Sonyt, de nem értem miért lenne baj, hogy az AC magyar, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
#26
#25: A Beyond Two Souls ha jól emlékszem sikerült magyarosítani, pedig az is Sony exkluzív. Ráadásul Quantic Dream, nem cenega meg ubi.
#25
#22: Ez teljes mértékben a kiadón, vagy a forgalmazón múlik. Miért lenne a Ubi vagy a Cenega hibás, amiért a Sony nem hajlandó ilyeneket magyarosítani (nem tudom ki a hazai forgalmazó, gondolom a Sony).
#24
#23: Nekem is tetszett, de kételkedő voltam. De tegnap miután megnéztem belőle úgy 20 percet, azt mondtam hogy ez nekem kell!
#23
#22: Ezt a játékot azóta várom, hogy az első videót megláttam belőle. Úgy tűnik, hozni fogja, amit remélek tőle. :-)
#22
#21: Ja, de hát jöttek a haterek hogy ez is középszerű 6-7 pontos játék lesz. Bezzeg az ac amit mindenki minden évben elás - ráadásul ugyanúgy megveszi, pont mit a codot - az meg kap magyar feliratot.. :D vicc.
#21
Ennek sem ártott volna a magyar felirat
#19
Rétegjáték, mint a Bloodbourne?
#18
#1: Nagyon jól látod!
#17
#14: Olyan, amilyenre számítani lehetett. Aki szereti a hasonló filmeket, az imádni fogja, aki nem, az nem. Szerintem erre lehetett számítani.
#16
One Piece pc érdekel és az Evoland 2.
#15
Until Dawn tesztek biztatóak, de MGS végett kimarad premierkor.
Majd később ha épp nem lesz semmi.
#14
Gamer365 nagyon jó kis kritikát írt az Until Down-ról ha valakit érdekel.
#13
#12: +1
#12
#11: Hát azért egy Reare Replay és egy Gears UE ha remake is, nem voltak rosszak. Nem vitát kívánok szítani, csak hülyeséget ne beszéljünk. Mindenkinek jó szórakozást a Untilhoz és a Gears-hez egyaránt!