YouTube Gaming - ma rajtol a Twitch kihívója

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután a Google-nek nem sikerült felvásárolnia a Twitchet, úgy döntött, új játékosként csatlakozik a most már az Amazon tulajdonába tartozó Twitch uralta piacra. Ma indul a YouTube Gaming, a nagy kihívó.

A  YouTube Gaming egy dedikált app és weboldal lesz, ami kimondottan játékközvetítésekre lett kitalálva, így funkcióját tekintve egy az egyben ugyanazt kínálja majd, mint a Twitch. A szolgáltatásban kezdetben több mint 25 ezer játék gyűjtőoldala között böngészhetünk, ráadásul itt minden játékvideó és livestream listázva lesz az adott címről. A kedvenc csatornáinkat ezentúl is követhetjük majd, a mobilos alkalmazással pedig a közvetítések időpontjáról is tájékoztatást kapunk. A My Games menüpontban találjuk a legkedveltebb játékaink listáját, itt személyre szabott ajánlásokat kapunk, ha netán elvesznénk a több ezer lehetőség között.

Ami viszont teljesen új funkció lesz a szolgáltatásban, az a DVR mód, ami lehetővé teszi, hogy a livestream utolsó négy óráját rögzítsük és bármikor visszanézhessük.

12.
12.
#4: Kizárt hogy mindenki átköltözik oda, ahhoz a twitch már elég régóta jelen van. De legalább van egy alnternatíva, nekem eddig tetszik a design meg jól is működik.
11.
11.
markoci555
Majd akkor vetek rá pillantást, ha csgo bajnokságot ott kell nézni dropphoz :D
8.
8.
ArrowCross
#6: jó neked, hogy nem laggol. :D
6.
6.
respectpele10
#1: Mindenki írja, hogy sz*r a twitch, mert laggol. Csak nekem nem szokott vagy mi ? :D
4.
4.
Raam989
Bízom benne, hogy technikai oldalról jobb lesz mint a twitch. Ha jobb lesz és az emberek is átköltöznek oda, akkor gondolkodás nélkül fogok váltani én is.
1.
1.
ArrowCross
ha nem fog úgy laggolni mint a twitch akkor biztos a siker.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...