Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
15. században? Talán még Ezio is feltűnik benne :D Én várom a filmet. Biztos jobb lesz, mint Uwe Boll adaptációi. :D
#24
Remelem hozni fogja a stabil 30fpst es nem fogja kapni utolag a patcheket sem.
#23
felegyiModerátor
Kellemes csalódás, nem több. Új karakter, alias nem lehet mit elrontani....
#22
Ezio ruhàja jut eszembe a Revelations-ból.
#20
Mar megint megy a fikazas itt. Fassbender irto jo szinesz barki barmit mond. #Freel te meg vagd le magadnak nyugodtan a fejed a szocis keseddel. Eloszor nezz tukorbe aztan alkoss velemenyt.
#19
Nem rossz, de az a hidden blade nem igen hidden. És Assassin White ruhának jobban örülnék, de aztán lehet váltogatni fogja mint a gameban. Játékból még nem igen készült elfogadható normális film adaptáció. És habár utálom már a franchiset azért a film érdekel.
#18
K2 The HighestModerátor
#17: Pontosan melyik is fúj fel? Érdekelne a véleményed, mivel látom, hogy hatalmas tudásod van. A fehérje igaz? Akkor jobb, ha nem eszel több tojást, sőt tejet se igyál.

ON: Szerintem Fassbender nem idevaló... Valahogy nem passzol a képbe, de mivel remek színész, talán megoldja ezt a problémát és meglep bennünket!
#17
#16: Miért jobb lenne az, ha a fiatalság doppingszereken, fehérjéken, zsírégetőkön és egyéb szarokon élne, és úgy nézne ki mint egy felfújt gimubaba, mellé pedig 100 kiló kiemelése közben összeszarnák magukat?
#14
Hála az égnek, hogy nem valamelyik játék történetét veszik alapul hanem csak az univerzumot egy új történettel.
Így legalább remélhetőleg nem fog mindenki azon sírni, hogy mennyire eltér a játéktól...
#13
Szerintem nagyon gáz a kép. Mintha az egyik cutsceneből kivágtak volna egy Assassint, és ráphotoshoppolták volna szegény Fassbender fejét...
#12
Hát srácok nemtom h vagytok vele de sztem ez a ruha gagyi :s
#11
7# Mert a nevéről aztán tényleg sok mindenki tehet
#10
gyerekek, mi a sz@r az ott az alkarjan?? :D a hidden blade picit azert mashogy nez ki, remelem ez csak valami gyors kep igy promoba, h ne felejtsuk el a filmet, de nekem valahogy az oltozek nem jon be. a szinesszel meg sztem nincs kulonosebb gond, max akkor lett volna ha pl adam sandler jatszotta volna. :D
#9
#7: Ha ezt a filmet esetleg elcses*nék akkor sem Fassbenderen mulna ez biztos :)