Kollekciót kapnak a felújított Resident Evil-részek

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom bejelentette a Resident Evil Origins Collection érkezését, a dobozos kiadvány a Resident Evil és a Resident Evil 0 felújított változatát is tartalmazza majd. Jövő januárban jelenik meg.

A Capcom bejelentette a Resident Evil Origins Collectiont, amely január 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és egy lemezen kínálja majd a Resident Evil és a Resident Evil Zero felújított változatát.

Előbbi a 2002-es GameCube-verziót veszi alapul, és idén mutatkozott be a nagyközönség előtt, míg utóbbi a szintén 2002-es eredetire támaszkodik, és opcionálisan megváltoztatható kamerakezelést, 16:9-es képarányt, valamint feljavított grafikát és hangzást ígér a játékosoknak.


A Resident Evil Zero természetesen önmagában is megvásárolható majd, a 20 dolláros játék is a jövő év elején érkezik, valószínűleg közel egy időben a most bejelentett kollekcióval. PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra lesz letölthető, és külön érdekesség, hogy az úgynevezett Wesker Mode is elérhető majd benne: ebben magát Weskert, és az ő remek képességeit foghatjuk az irányításunk alá.

4.
4.
PS4jacksony
Elmegy egy közepes pc-én is azon is ugyanaz az élmény lesz
3.
3.
keiji maeda
és ez a 2db 6 gigás játék már ps3- ra meg xbox360-ra nem jöhetett volna dobozosan ? szánalmas..........
2.
2.
Eleg mocskok, h megis lesz dobozos verzio, holott azt mondtak csak digitalis lesz. Nyilvan ketszer nem veszem meg az elsot, ugyh. Marad a digitalis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...