Először mozog a Star Wars: Galaxy of Heroes

Ezt a mobiljátékot keressük? Nos, erre még nehéz lenne válaszolni, de most már legalább tudunk valamit villantani nektek az EA mobilos Star Wars-játékáról, a Galaxy of Heroesról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#4: Hát sok sikert, de a WP-től sem leszel boldogabb. Egy Lumia 625 felhasználó.
#7
Törölt felhasználó
Rajohetnenek mar az emberek hogy az android egy fostalicska...
#6
#4: Legközelebb én is WP mellett fogok dönteni. Ez a sok szar úgy sem éri meg.
#4
#1: En nem tartom kizartnak, h egyszercsak ra fog noni az android fejere a WP es akkor tolni fogjak ezerrel. Eddig minden ismerosom csak szuperlativuszokban tudott beszelni a WP telokrol es szamomra pl mind az IOS, mind az Android folyamatosan csalodas, mivel kb 1 ev utan az addig zokkenomentes rendszer elkezd akadni, belassulni es hibakat kiirni. Amikor megvettem a z3-at, akkor egy betonstabil telo volt, most meg van olyan, h ranyomok a hivasra es kb 3 masodperc mulva tudatositja magaban a telo, h akkor hajra. WP telom meg nem volt, igy csak az ismeroseim elmondasara tudok hagyatkozni, de sztem a 10 lehet majd be fogja inditani a szekeret.

A masik, h valoban nem erdemes foglalkozni pl ezzel a jatekkal, mert tuti, h egy penzehes pay to win szar lesz, amit penz nelkul nem tudsz elvezni egy ido utan. Fallout shelter is egy kis farmolos tamagochi, nem vesztettel vele semmit. Manapsag mar nem jonnek jo mobil jatekok, mind csak az IAP-re hajt, de elmenyt mar nem nagyon ad egyik sem.
#3
#2: Nem sírok, csak már sokadszorra játsszák el ezt... pl a Fallout Shelter-t is nagyon szívesen kipróbáltam volna, de úgy látszik, a Wp-sek kirekesztettek! :/
#2
#1: Ne sírj olyan játékok miatt amik miatt nem érdemes sírni. Ez speciel pont ilyen.
#1
A Windows Phone-osok mindenből kimaradnak?? Értem én, hogy nem a legnépszerűbb platform, de azért gondolhatnának rájuk is :// (pláne, hogy most itt a Windows 10)