Elstartolt a Humble Tom Clancy Bundle

Tom Clancy univerzumában játszódó alkotásokkal indult útjára az új Humble Bundle. Ezúttal a Rainbow Six-, a Splinter Cell- és a Ghost Recon-sorozat tagjaihoz juthatsz hozzá bagóért, a R6: Siege bétájáról már nem is beszélve.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#4
#1: Én is szeretem egy helyen tudni, plusz Steam-en az egyik játék értékeléseinél egy halom negatív értékelés valami uplay miatt volt, gyanús nekem ez az uplay. Nem is értem hogy lehet xbox, ps meg nintendo-s is egyszerre, ja meg még pc is. Ránéztem az oldalára, hogy megtudjam mi ez:
"A Uplay egy platformokon átívelő szolgáltatás, amely több mint 50 játékban használható; műveletek, jutalmak és társas interakciók egész sorát kínálva. "

Tiszta röhej. 50 kibeb*szott játék! Sz*ros achievementek meg hülyeségek azt ennyi? Minek nekem ez?
#3
Gyertek facebook csoportunkba ahol minden nap frissen naprakészek várnak titeket a legjobb leárazások, Bundle-k és ingyen játékok.

Olcsó játékok egyvelege.
https://www.facebook.com/groups/334402573384053/?fref=ts
#2
Nem steam nem köll!

Splinter Cell: Chaos Theory
Splinter Cell: Conviction
Splinter Cell
Splinter Cell: Blacklist
Ghost Recon: Future Soldier

Ezek már megvannak a Rainbow Six-ek jók lennének steam-re ,de így nem kell
#1
Igazán lehetne mellé Steam-es aktiválási lehetőség is, nem mintha bajom lenne az Uplay-jel csak szeretem egy helyen tudni a játékokat... Egyébként a Pandora Tomorrow ezek szerint egyik online áruházban sem kapható?