Battlefield 4 - itt a Night Operations DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Summer Update-tel egy időben megérkezett a Battlefield 4 legújabb DLC-je, a Night Operations. Ahogy azt a cím is sejteti, elsősorban az éjszakai hadviselésé lesz a főszerep - a Zavod: Graveyard Shift térképet is így tervezték meg.

Még két évvel az alapjáték megjelenése után is érkeznek friss tartalmak a Battlefield 4-hez. A minap az ingyenes Night Operations DLC élesedett PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on, ráadásul egy nagy nyári javítás is napvilágot látott.

A Zavod: Graveyard Shift az első, kimondottan éjszakai térkép a játékban. A sötétség teljesen másmilyen taktikát követel meg a játékosoktól: itt elsősorban a lopakodáson lesz a hangsúly, kapunk hőlátót, radart és éjjellátó készüléket is. A fénnyel viszont csínján kell bánnunk, a lámpák kilövésével megzavarhatjuk az ellenséget, és ugyan járműveket is használhatunk, de egy kivilágított csapatszállító könnyű célpontot nyújt.

A DLC-ben kimondottan az éjszakai körülményekhez szabott Gun Master-layoutnak örülhetünk.


A Night Operations szeptember 8-án landol PS3-on és PS4-en.

2.
2.
D-day
Én azt olvastam több helyen is, hogy Szeptember elsejével megjelent Pc re Xbox One és 360 ra is. Szeptember 8-ig csak az Európai PS3 és PS 4 nek kell várni.Ennek ellenére nekem most sem működik Xbox 360 on a dlc hiába töltöttem le már 4x, utána olvastam és több embernek is van ilyen problémája, ha esetleg valaki tudja mikkor fogják ezt fixálni szóljon :)
1.
1.
Carrast
nekem bejön a hangulata, amúgy is zavod az egyik kedvenc pályám, így éjszakai verzióban teljesen más, habár az éjjellátóval kvázi túl messze ellátni, aki az épület tetején ül, az téged irdatlan messziről kiszúr, s ha nem ezzel nyomulsz te is, megjárhatod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...