Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
Törölt felhasználó
#7: Engem pc-sként nem igazán érdekel, mert azzal játszok visszamenőleg 1990-ig amivel akarok... :) De a boxosoknak ez egy nagy pozitívum. Valahol egyébként elvárható is lenne.

Engem annyiban lelkesít a dolog, hogy tényleg elmaradhatnak a visszanyúlások és az azokra fordított energia új IP-kre fordítódhat. Illetve, ha több box van ( nagyobb eladások ) kicsit talán megjön a kedvük a kiadóknak kísérletezni, könnyebben bevállalnak valami újat, rizikósat. Tudom, hogy nekik a piac fontos, de a járulékos következmények talán pozitív irányba mozdítják el az amúgy most baromira álló vizet :)))
#7
Törölt felhasználó
#3: Ennek az a lenyege, hogy minel tobb boxone-t adjanak el.
Rengetegen vannak akiknek van par kedvencuk ami miatt nem akarnak megvalni az regi konzoltol, kettot meg nem akarnak fentartani.
Szal. ettol jobb one eladast remelnek.
#6
"régi" ezek pár évesek vazze!
#5
Ha az AC 2 és a Brotherhood is játszható lesz, akkor végleg letettem a voksom az xbox mellett.
Imádtam mindkét részt, azokban még volt valami plusz.

Pont ezen agyaltam ma, hogy vannak régi játékok, amiket simán fel lehetne turbózni és kiadni és itt nem a Darksiders, vagy a Dishonored félére gondolok, amiket kiadnak de minek. (oké aki nem játszott vele az megtehesse)

A Stalker-re én tuti vevő lennék.
Esetleg ott a Survarium amit még simán át lehetne emelni konzolra.
Hawken-t is bírnám, nekem tetszik, na jó elég az álmodozásból:)
#3
Törölt felhasználó
Legalább elveszi a kiadók kedvét a remastered, definite editionoktól és társaiktól. Talán ( mondom, csak talán ) új címekre fognak koncentrálni... \o/
#2
Farcry instinct.

Csak Xboxra jelent meg. Úgyhogy várnám.
#1
Szuper a kínálat.