Frissítve: Kickstarterezik a Darksiders atyja

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Joe Madureira még februárban jelentette be, hogy összehozott egy kis csapatot az egykori Vigil Games alapítóival, az első projektjük pedig nem más lesz, mint a Battle Chasers játékváltozata.

A Battle Chasers egy képregénysorozat, amit maga Madureira kezdett el. A címet azóta sem zárta le, így aligha meglepő, hogy a rajongók állandóan azzal nyaggatták, mikor esik neki a folytatásnak.

Nos, az Airship Syndicate most épp erre készül, a jövőben új füzetekkel bővül a Battle Chasers, és a jövő év végén egy játékváltozatot is kap majd a Battle Chasers: Nightwar képében. A szerepjáték véletlenszerűen generált kazamatákkal, és benne rengeteg titokkal várja a játékosokat, akik a Battle Chasers-széria különböző képességű karaktereivel indulhatnak neki a kalandnak - egyszerre legfeljebb hárommal.

A harcrendszer a JRPG-ket idézi (lásd a mellékelt videót), és a látványra sem panaszkodhatunk. Az átvezetők szerepében 2D-s animációknak örülhetünk majd.


A Battle Chasers: Nightwar jelenleg PC-re készül, de a most indult Kickstarter-kampány sikerétől függően PS4-es és Xbox One-os változatra is számíthatunk. A gyűjtés már most nagyon jól áll, 31 nappal a zárás előtt össze is jött a szükséges tőke java része. (A fenti dobozban ezt is figyelemmel követhetitek, méghozzá valós időben.)

Update! Össze is jött a pénz, és a fejlesztők már most megerősítették: PS4-re és Xbox One-ra is elkészül a játék.

3.
3.
kastorhun
#2: Azt nem tudom hogy melyik csapatra bízták de a kiadó még nem csinált annyira nagy játékokat.
2.
2.
Elyas
Most a kiadóval vagy a csapattal van bajod? Mert nem mindegy
1.
1.
kastorhun
Piszkosul jónak tűnik, már nagyon várom.
És remélem hogy a Darksiders 3-at nem szúrják el, bár az a kiadó aki megvette nem túl komoly csapat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...