Fable Legends - akcióban Flair, az íjászcsaj

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A Lionhead közzétette a legújabb Heroes of Albion videót, melyben a bájos Flair kapta a főszerepet. Ő lesz a Fable Legends íjásza, aki egyszerre három nyílvesszőt is lőhet az ellenfelekre, ráadásul láthatatlanná válhat.

Ahogy azt a lenti videóban láthatod, Flair tüzes vesszőket is zúdíthat Albion rusnyaságaira - egyszerre akár hármat is -, akik aztán megtorpannak a lángoló csapdától, így sakkban tarthatja őket, míg a társai elrendezik a csatát. Ha minden kötél szakad, macskaruganyossággal térhet ki a csapások elől.

A lány legjobb képessége az, hogy láthatatlanná tud válni, így szépen biztonságba tud húzódni, ha forróvá válik a lába alatt a talaj. Eközben a közelben lebzselő csapattársakra is érvényes a láthatatlanság.

A Fable Legends idén érkezik PC-re és Xbox One-ra.

13.
13.
Lord Zozo
#9: Miért sajna? Attól kapok hülyét, hogy egy bizonyos játék 1000 új részt kap és ezáltal szinte ugyanazt a játékot kicsit feljavítva tunkolják a fejembe. Nekem rohadtul elegem van a végtelen folytatásokból. Újdonságokra vágyom, és ez végre talán az lesz. A Fable jó volt, szép volt, de elég volt.
12.
12.
PS4jacksony
Ez a Fable egyre jobb nagyon bejövős :)
11.
11.
pszihoapu
ez egy jopofa hack&slash coop jateknak tunik, amibol amugy 12 egy tucat de semmi koze nincs a Fablehoz ami viszont baromi kiabrandito.
Molyneux meg bekaphatja, a Fable 1 ota nem tett le ertelmes jatekot az asztalra- es mar az is gazos volt az igeretekhez es a befektetett energiahoz/idohoz kepest (bar meg igy is siman kiemelkedo hangulatilag es muveszileg szvsz)- ket-harom evente bejelent valamit mint egy messias, hogy most aztan uj idoszamitas, meg megvaltja a gamereket, meg uj tartalmat nyer a jatek definicioja aztan kikerul valami felkesz ertelmetlen szar, aztan meg a sirva bocsanatkeros videoin rohog a fel internet es gamer tarsadalom. menjen nyugdijba.
10.
10.
kastorhun
#9: De lesz új Fable pár év múlva, úgy sem tartanak ki ezzel 10 évig mint ahogy gondolják, ez tényleg csak nagyon de nagyon, de nagyon kevés címnek sikerült eddig.
9.
9.
kopic
#8: Tobb Fable sajna mar nem lesz. Ezt fogjak tobb even keresztül támogatni, meg egy új IP-n is dolgoznak allitolag.
8.
8.
kastorhun
#5: Hagyjuk már ezt a trollkodást, mert ez már az.
És remélem hogy mihamarabb érkezik majd egy igazi Fable.
7.
7.
kopic
6.
6.
PaprikaJancsi
Én nagyon várom, szerintem egy jó kis kikapcsolódás lesz :)
5.
5.
kopic
#2: Attól függetlenül, hogy Free to play, remélem nem fognak sokan játszani ezzel a förtelemmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...