Assassin's Creed-film - képek a forgatásról

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, egy környéken élő pedig lőtt is néhány képet a díszletről, a kaszkadőrökről és a statisztákról. Fassbender még nem került elő.

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, méghozzá Málta fővárosában, Vallettában, és már kaptunk is róla néhány fotót és némi infót. Egy úriembernek konkrétan arra az utcára néz az ablaka, ahol több jelenetet is felvettek a filmhez, ő a következőket figyelte meg:

  • Az egyik jelenet során négy fekete ruhás, számszeríjjal az oldalán, próbálja meg átverekedni magát a tömegen.
  • Utána berohantak egy közeli dombon fekvő templomba, amit más - világosabb páncélt viselő - katonák vettek körbe.
  • A "feketék" vezérével egy lovaglós jelenetet is rögzítettek.
  • Később ugyanez az ember egy vázról esett bele egy szénakazalba - a megfigyelő tippje szerint ezt a részt egy templomtetős ugráshoz vették fel.


Habár az úriember nem nevezi nevükön őket, a jelenetek alapján elképzelhető, hogy a fekete ruhások az assassinokhoz tartoznak - ahogy valószínűleg az alábbi képen látható kolléga is.

Fassbender egyébként még nem tűnt fel eddig a beszámolók szerint, de persze az sem kizárt, hogy az emlegetett "vezető" épp az ő karaktere, csak most épp egy kaszkadőr játszik helyette. A film egyébként a tizenötödik században játszódik, Spanyolországban, és 2016. december 21-én kerül mozikba.

7 komment - szólj hozzá!