Futtottak még a Tokyo Game Shown

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Néhány kisebb-nagyobb japán játék előzetesével még adósak vagyunk, így a Tokyo Game Show kapcsán új felvételeket láthattok a minecraftos Dragon Questről, a World of Final Fantasyról és a The Tomorrow Childrenről is.

Dragon Quest Builders

Mint ismert, a Square Enix megirigyelte a Minecraft sikerét, ezért egy hasonló kaliberű építős címet készít a Dragon Quest világán. Már tudjuk, hogy Japánban január 28-án érkezik a cím PS4-re - az európai premierről még nem esett szó.


World of Final Fantasy

A játék elsősorban mókás, rajzfilmszerű grafikával operál, az biztos, hogy így még nem láttuk a Final Fantasy világát. Megijedni persze nem kell, a Square Enix klasszikus RPG-mechanikát ígér. Megjelenés jövőre PS4-en és Vitán.


The Tomorrow Children

Régen hallottunk már a Q-Games közelgő PS4-exkluzívjáról, amely egy disztópikus szovjet diktatúrában játszódik. A kooperatív multira épülő játékmenet során erőforrásokat gyűjtünk, építkezünk és harcolunk, amikor a tejfehér vadonból alkalomadtán szörnyek támadják meg otthonunkat. Elsőre mi sem tudtuk hova tenni a játékot, ám az alfateszt során végül megkedveltük.


Ni-Oh

A Koei Tecmo újra szamurájos akciójátékot készít, a Ni-Oht már évekkel ezelőtt bejelentette PS3-ra, ám azóta nem hallottunk róla. Most újra előkerült a cím, immáron PS4-es anyagként. Ebben a harmadik személyű nézőpontot használó alkotásban groteszk lények ellen szállunk szembe, a játékmenet első blikkre a Souls-szériát idézi. Megjelenés jövőre.

Geralt, te vagy az?


Attack on Titan

Az Omega Force videojátékot készít a nagy sikerű 2013-as anime alapján. Az anyagban kolosszális méretű titánok ellen harcolhatunk, a környezet rombolható, a hangulat elég kellemes. A cím PS3-ra, PS4-re és Vitára érkezik 2016-ban.

7.
7.
zsocc-nrg
Ez a Ni-Oh marha jónak tűnik, a szamurájvilág keveredése a fantasyval. Durva amúgy hogy már 2004-ben bejelentették de legalább elkészül.
6.
6.
Lesz jo kis Gundam is Vitara, kar h ps4-re nem...
5.
5.
PaprikaJancsi
4.
4.
kamgecam
#3: Basszus tényleg! :D
Úgy tudom hogy ez a figura félig japán,félig európai.
3.
3.
PaprikaJancsi
A Niohban a főszereplő nagyon hajaz Geraltra, persze nem teljes egészében, de azért egy kicsit hasonlóak.
2.
2.
kamgecam
Attack of the Titan-ról nem is tudtam,ez szuper hír.
A Nioh meg olyan mint egy Dark Souls és Ninja Gaiden keverék,ígéretesnek tűnik.
1.
1.
Raizen25
Nem is tűnik rossz felhozatalnak ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...