Az összes konzolos fejlesztését dobta a Konami?

Lapértesülések szerint a Konami tényleg befejezi az AAA-s videojátékok fejlesztését, a Pro Evolution Soccer-sorozatot kivéve. Ráadásul a Fox Engine-ért felelős direktor is elhagyta a céget - durva pletykák ezek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#40
#35: Három? Én 13 éve nem nézek tv-t és nem is hiányzik. :)
#39
#38: Belerakták a tök felesleges lopakodást, ami annyira hiányzott mint a resinek a coop.
#37
A konami is beállhat a THQ és 2K Australia mellé voltak jó címeik és mégis méltatlanul cserben hagyták őket. Éljen a játékipar. Még a Square Enixben látok fantáziát és itt kifújt.
#36
Kár értük ,mobilon szar lesz a Castlevania.
#35
Belátom, hogy nem vagyok naprakész, lehet, hogy igazad van. Három éve becsömörlöttem, azóta nem nézek tv-t. Lehet, hogy azóta javult. De már nem érdekel :)
#33
Csodálom, hogy még csak most kezdi a játékipar a lesüllyedést a többi szórakoztatóipari ágazat, pl a televíziózás színvonalára. Minek nívós műsorokat csinálni drága pénzen, színészeknek gázsit fizetni, filmeket venni, meg minden? Egy ház kell, pár kamera, a házba egy csomó bunkó, azt is nézi a sok birka és szinte ingyen van.
Színvonal? Stílus? Mondanivaló? Már úgysem érti senki, időpocsékolás. Ez a jövő, gyerekek. A Konami halad a korral, gratulálok.
#31
hát ja adják át a jogokat a rockstár gamesnak na az majd hejre pofozza a játékot :D :D :D
#30
Ha ez igy van akkor adjak el a faszba masnak a jatekok jogait, es a befolyo penzbol meg csinaljanak mobil appokat a nagyokosok. Mas orommel csinalna uj reszeket a jatekaikhoz...es lehet sokkal hozzaertobbekhez kerulnenek a cuccok.
#29
meg most mi ez hogy többet keresnek egy huladék mobilos játékon mint egy komoly játékon ? mobilon telefonálni kell nem játszani a konzol meg arra lett ki találva hogy játszunk hihetetlen hova sülyedünk
#28
hát én örültem volna egy új silent hilnek de csak gúnyt üsztek belöle azal a nyerő gép szaral ugy hogy csak takarodjanak huladék telefonos játékokat csinálni vagy szedjék össze magukat
#27
Én a Konami cég nevével akkor találkoztam életemben először, mikor a piacon vett SEGA koppintásba beleraktam a sárga kazettát! :) Viszont az alatta megjelentő "Contra Force" nevű játékkal nagyon sokat játszottam, tehát az első benyomásom a céggel kapcsolatban nagyon pozitív!
https://www.youtube.com/watch?v=_3FmcjRhDmE
#26
Hajrá éljen a Pénz !!!
#24
na ezek se 100-ak .
#23
#22: úgy,hogy a Konami is kiszolgált,megöregedett,és most már bele rúgni,mert mit számít mit tett esetleg a múltban.Kit érdekel mit tett le a múltban?Talán akinek vannak emlékei mondjuk a Silent Hillről.Azt biztos nem,aki most szabadult az általános iskolából...Érted.Nem?Mindegy.Igazad van.Most már én is megvilágosodtam,és igazat adok neked,és ne raboljuk egymás idejét.Köszönöm!