Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn olyan játékok sztorijáért felelt, mint az első Mass Effect és a Star Wars: Knights of the Old Republic. Az úriember négy év után tért vissza a BioWare-hez, miután legutóbbi könyvtrilógiáját befejezte.

Drew Karpyshyn irigylésre méltó karriert futott be. Pályafutását a Baldur's Gate 2 kiegészítőinek készítésével kezdte, majd a Star Wars: Knights of the Old Republic és az első két Mass Effect sztoriján is dolgozott. A csapatot négy évvel ezelőtt hagyta ott, hogy csak a regényírással foglalkozzon.

Megannyi Mass Effect- és Star Wars-regény fűződik a nevéhez, de most visszatért a BioWare-hez. Ahogy azt a saját blogjában írja, a BioWare-nél kihívásokkal teli munkája volt, és nagyon örül, hogy újra a csapat tagja lehet. Korábban is csodálatos emberekkel dolgozhatott együtt és szerencsére sokan közülük még mindig ott vannak.

Karpyshyn leszögezte, hogy jelenleg új vagy bejelentésre váró projekten nem dolgozik, teljesen a The Old Republic MMO-ra koncentrál. A stúdió kulcsfigurái üdvözölték az író visszatérését.

9 komment - szólj hozzá!