Brit toplista: trónt fosztott a The Taken King

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 21.
  • Toplista
Link másolása
Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, ahol annak ellenére tudott aranyéremmel nyitni a Destiny: The Taken King, hogy közel sem produkált olyan eladásokat, mint az alapjáték.

A Destiny: The Taken King eladásai ugyanis az alapjáték számainak a töredékét, alig 16 százalékát teszik ki - ami persze nem meglepő, egy ilyen kiegészítőt elsősorban a hardcore rajongók fognak megvásárolni. További érdekesség, hogy a játéknak a PS4-es verziója fogyott a legjobban, az eladások 57 százalékát ennek a konzolnak a játékosai hozták össze.

Ezzel együtt a Forza Motorsport 6 a második helyen nyitott, míg a Pro Evolution Soccer 2016 a harmadik lett, a Metal Gear Solid és a Mad Max pedig lecsúszott a negyedik, illetve az ötödik helyre. A Rugby League Live 3 a kilencedik, az NHL 16 pedig a tizenötödik helyen kezdett.

  1. Destiny: The Taken King
  2. Forza Motorsport 6
  3. Pro Evolution Soccer 2016
  4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  5. Mad Max
  6. Super Mario Maker
  7. Grand Theft Auto V
  8. Disney Infinity 3.0
  9. Rugby League Live 3
  10. LEGO Jurassic World
  11. Gears of War: Ultimate Edition
  12. Minecraft: Xbox Edition
  13. Until Dawn
  14. Call of Duty: Ghosts
  15. NHL 16
  16. Minecraft: PlayStation Edition
  17. Dying Light
  18. Madden NFL 16
  19. Destiny
  20. Call of Duty: Advanced Warfare
2.
2.
Azt gondolom, hogy most lett olyan a jatek, mint amilyennek eloszor kellett volna lennie, de ehhez meg kene ujra venni ugyanannyiert, mint eloszor, es azt koszonom, de nem. Ellottek a lehetoseguket. Nyilvan semmin nem valtoztat egy ember, de igenis ok basztak el ezt az egy kopiat.
1.
1.
szenye
Így is előkelőbb helyen van, mint amit megérdemel. Az alapjáték egy parasztvakítás volt, most már tudták a játékosok, hogy mit várhatnak. Nem is vették annyian. Bár első blikkre engem is lenyűgözött a játék, másodikra azzal szembesültem, hogy: "Ennyi?" A kiegészítőt már nyilván az a kisebb szegmens vásárolja, aki elfogadta azt a játékstílust, amit nyújt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...