Már készül az új Wolfenstein-játék?

Link másolása
Idő előtt lelepleződött a Wolfenstein: The New Order folytatása: az egyik szinkronszínész kottyantotta el, hogy már dolgoznak az új epizódon. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés.

Egy szinkronszínész megint figyelmetlen volt, és egy újabb még be nem jelentett játék került leleplezésre. Alicja Bachleda-Curus, a Wolfenstein: The New Order Anya Oliwája a lengyel TVN-n nevű tévécsatornának adott interjújában beszélt eddigi munkáiról. Konkrétan nem említette meg a Wolfensteint, azonban azt mondta, hogy jelenleg egy videojáték folytatásán dolgozik, melynek az előző epizódjához is adta a hangját. Hozzátette, hogy a játék régebbi részeivel gyerekként ő is játszott, valamint - és ez kicsit spoileres lehet - nagyon tetszett neki, hogy az egyik jelenetben az általa játszott karakter lelövi Hitlert. Az interjúból az is kiderült, hogy még két év van hátra a munkálatokból, így csak valamikor 2017-ben jelenthet meg a cím.


Azt hiszem, ennél konkrétabb utalást nem is tehetett volna a játékra, így könnyen kikövetkeztethető, hogy a The New Order folytatásáról van szó. Persze hivatalosan még nem jelentették be a játékot, azonban elég jó eladásokat produkált az előző Wolfenstein ahhoz, hogy biztosak legyünk a folytatásban.

11.
11.
Scat
Odáig vagyok az alternatív történelemért, pláne, ha világháborús. A New Orderben az volt a jó, hogy alaposan meg is ágyaztak ennek a hangulatnak, látszott, hogy nem csak alibi jelleggel került be ez a háttér. Plusz a soundtrack is oltári volt.

Ha az új része is legalább ennyire alapos lesz, akkor jöhet.
10.
10.
CJgabor
Az Old Blood kipróbálását várom, talán nyáron lesz rá időm. A New Order szerintem nagyon jó volt, legalább 4-szer végigvittem, Über-en nem is egyszer. Szerintem a főboss két-három próbálkozásra legfeljebb legyőzhető, még über-en is, én megfelelő nehézségűnek találtam. A pálya közbeni AI többször kifogott rajtam, mint a boss-ok :D
Na mindegy, várom a folytatást. Addig elleszek az új DOOM és Shadow Warrior játékokkal.
9.
9.
A Pulyka
#8: Pedig nagyon király boss fight volt, és szerintem nem volt nehéz. Egyfolytában csak futkosni kellett az alagutakban, a végén volt csak kicsit szivatos, ahol alá kellett loni, vagy 5x.

Amúgy még mindig meg van a német kiadásu Wolfenstein: New order a polcomon, és nagyon szivesen megválnék tole, pedig egy igazán fasza játék, csak sajnos nem valami jo a németem, és ugyebár, ez a cenzúrázott verza( Nácik=Rezsim) :D
Ha valakit érdekelne, szivesen cserélnék is akár. Ps-re johet szinte bármi.
8.
8.
Serovics
KIjátszottam volna,ha a nagy oláh robot nem nyír ki annyiszor,addig nem volt rossz:
7.
7.
Semmer
#6: Akarod mondani letöltötted volna...
6.
6.
kopic
Ha 360-ra nem 4 lemezes lenne, akkor mar regen beszereztem volna.:(
5.
5.
Neo1989
Ha olyan minőségű mint az előző 2 felőlem jöhet még 1000.
3.
3.
Juha
Ha jól emlékszem már bő egy éve volt valahol hír, hogy eredetileg nem terveztek folytatást, de a nagy érdeklődésre való tekintettel (pfú de proli kifejezés) folytatják a New Order-t. Csak nekem rémlik rosszul? Mert ha nem, akkor idén be is jelenthetik egy teaser-rel.
2.
2.
mjsilvester
nekem még kimaradt de számomra is etalon
1.
1.
Nem volt rossz de egy vegigporgetes utan megvaltam tole, masodjara nem lett volna lelki erom, annyira idegesito volt a foellenfel, meg elotte par resz. A masodikkal persze szinten probat teszek, megiscsak wolfrol van szo :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...