343 Industries: már dolgozunk a következő Halón

Ahogy azt sejteni lehetett, a Halo 5: Guardians után is lesz dolga Master Chiefnek, a 343 Industries ugyanis már most elkezdte tervezni és írni a következő, jó eséllyel hatodik részként bemutatkozó Halo történetét.

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross és a Halo-sorozat fejlesztését felügyelő Frank O'Connor nemrég egy interjúban elárulták, már most nekikezdtek a Halo 6 előkészületeinek, így már nem csak tervezik, de írják is a következő rész történetét. A csapat ráadásul már azt is tudja, merre tart majd a széria a következő tíz évben.

O'Connor elmondta, hogy nagyon jó helyzetben vannak, mert ez az első alkalom, hogy ennyire előre, már aktuális projektjük megjelenése előtt arra tudnak koncentrálni, hogy milyen irányba vigyék tovább a Halo-sorozatot. A szériáért felelős vezető elmondta, tíz évre előre megvannak az ötleteik.

Ross azzal egészítette ki mindezt, hogy már a Halo 4 befejezése után tudniuk kellett, hogy a Halo 5 és a Halo 6 merre viszi tovább Master Chief kalandját. Nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy egy ilyen hatalmas sci-fi univerzumon dolgozhatnak, így van egy hatalmas festővásznuk, amelyen már csak össze kell rakosgatniuk a különböző építőelemeket.

A Halo 5: Guardians október 27-én érkezik kizárólag Xbox One-ra. Az új részben a Master Chief vezette Blue Teamet és a Jameson Locke irányította Fireteam Osirist is irányíthatjuk majd.

13 komment - szólj hozzá!