343 Industries: már dolgozunk a következő Halón

Ahogy azt sejteni lehetett, a Halo 5: Guardians után is lesz dolga Master Chiefnek, a 343 Industries ugyanis már most elkezdte tervezni és írni a következő, jó eséllyel hatodik részként bemutatkozó Halo történetét.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
Törölt felhasználó
Na jó, tegyük tisztába a dolgokat :

- a héló is egy lopás, koppintás, utánzat. Egy meglévő sémát, stílust copy-pastézott át egy az egyben, annyi eredetiség nem volt benne, mint egy marék vas-szögben ! Az, hogy boxon ez volt az első, semmit sem jelent, mert ilyen játékot addig már számtalant láttunk ( szubjektív : többnyire jobbakat ).

- olyan elcseszett fizikát / jármű irányítást még nem b***tt a világ ami a mai napig nevetségessé teszi az összes hélót....

- a destiny még nagyobb lopás: egy az egyben össze van gyúrva a mass effect, titanfall, halo kb. annyira eredeti vagy korszakalkotó, mint kiszel tünde szemöldöke... :)

mindkettő tipikusan szenved a bungie tehetségtelenségétől, vagy annak gyökereitől ( a 343 esetében ). Olyan halál unalmas pályatervezéssel kevés játék büszkélkedhet, mint a héló sorozat... hello! library level ? valaki ? MEH!

Mindkettő ipari minőségben szarrá lett hypolva, az emberek beették a marketing maszlagot... ennyi! Ettől még középszerű mindkettő. :(((
#12
Semmilyen szinten nem fogott meg a borderlands ezért sem mellette sem ellene nem vagyok, nem érdekel. Így érthetőbb?
#11
#10: Pedig ha érvelsz valami mellett vagy ellen nyitott szemmel kell járj a játékok világában.Egy nem érdekellel csak romba döntöd saját mondataid.....
#10
Valóban drága játék lett a destiny annak aki az elejétől játsza és megvett minden kiegészítőt, de aki most kezdi annak most egy egész játék egész áron.
A többivel nem értek egyet, most jó játék lett.
A borderlands nem érdekel.
#9
A Destiny-nek az a legnagyobb baja, hogy a sztorijának kellene a leg erősebbnek lenni, de az a leg rosszabb, mármint rengetegszer kell újra és újra végig menni rajtuk.
Pl most kaptam egy quest-et ami ha jól emlékszem 17 részből állt és tulajdonképpen újra végig kellett játszanom a House Of Wolves dlc-t a kb semmiért.

Jók a Strike-ok, jó a multi csak kevés.
Nagyon hiányzik egy rendes, kerek történet, ráadásul a missziók is annyiból állnak, hogy menj előre, ölj le mindenkit és a végén jönnek még többen, öld le őket is.
Valami hiányzik belőle.
A cod sztorija rövid de velős és látványos, na ez kellene ide is.

Legutoljára még a Halo 2-vel játszottam, tetszett.
Nézegettem az ötödik részről videókat és tetszik, a multija is pofásnak tűnik.
Egyszer szívesen tennék vele egy próbát.
#8
#6: "Szerintem az utolsó dlc-vel született meg a destiny1, mostantól lehet egész játéknak tekinteni.
Haha! A Bungie még egyszer szemen köpte a rajongóit ezzel a kiegészítővel. Újra lehúzzák a játék teljes árát mindenkiről egy kiegészítő címén, ráadásul úgy kényszerítik a váltásra az embereket, hogy olyan content-eket is a kiegészítő birtoklásához kötnek amit eddig mindenki elérhetett.

"Én úgy fogalmaznék, hogy a bungie átmentette azt a destinybe amit a haloban már nem lehetett megcsinálni és pakolt mellé egy olyan multi-coop-single mix játékstílust amit mindenki kezd koppintani szépen."
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Bungie lekopírozta a Borderlands játékstílusát, feltöltötték a Halo művészeti stílusával, a történetet meg kifelejtették.

"A halo sem az első résszel ért a csúcsra, hanem hozott vm újat ;)"
A Halo-nak az első része korszakalkotó volt, a Destiny pedig a legjobb esetben is csak egy "meh".

Azok aki anno annyira naggyá tették a Halo-t már rég nem dolgoznak a Bungie-nál, mind átmentek a 343-hoz. A Bungie mára már csak egy báb, egy jól hangzó név az Activision kezében.
#7
A Destinyt nem egész de még csak játéknak sem lehet tekinteni.A Bungie maradéka befulladt.Csináltak egy igazi szines szagos semmitero,vegtelenul unalmas valamit.
Nyuztam becsulettel egy honapig a halos tarsaimmal egyetemben.AZTAN INGYEN ADTAM TOVABB CSAK VIGYE EL VALAKI.Hat ez a Destiny.
A Halo pedig (3hetes beta alapjan,stb)remelhetoleg durrant egy nagyot.Visszater az MLG ringbe,s visszahozza nekunk a hardcore multisok mekkajat.PREORDER LETOLTVE,JATEK KIFIZITVE.
#6
Nézd meg a destiny alapkoncepcióját, szerintem sokkal jobb mint amire a halo épül. Nem különben a destiny kinőtte a halo vicces űrlényeit is. Szerintem az utolsó dlc-vel született meg a destiny1, mostantól lehet egész játéknak tekinteni. És most nagyon eltalálták. Én úgy fogalmaznék, hogy a bungie átmentette azt a destinybe amit a haloban már nem lehetett megcsinálni és pakolt mellé egy olyan multi-coop-single mix játékstílust amit mindenki kezd koppintani szépen. A halo sem az első résszel ért a csúcsra, hanem hozott vm újat ;)
#5
#3: Ezt ugye Te magad sem gondoltad komolyan. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy új ötletek híján a Bungie él tovább a Destinyben...
#4
#3: Nem.
#3
Milyen fura, de igazából a halo a destiny-ben él tovább.
#2
helyes! eddig minden halo-t vegignyomtam, a halo miatt vettem meg az elso konzolomat is. xbox classic a mai napig megvan, gyari allapotu!
#1
Egyik kedvenc játékom a Halo, imádom az MCC -t, nemtudom már mióta csapatjuk rokonnal és még mindig leesik az állam tőle! Halo 5 előrendelve!