Silent Hills - újabb ok, amiért hiányozni fog

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Mint kiderült, nem csak Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevétől lett volna ütős a Silent Hills stáblistája, ugyanis a horrormangáiról híres Junji Ito is részt vett a munkálatokban.

Maga Guillermo del Toro tweetelte ki, hogy a horrormangáiról ismert művész, Junji Ito is részt vett a Silent Hills munkálataiban. Hogy mikor kapcsolódott be a projektbe, azt nem tudjuk pontosan, de Kojima már 2013-ban is posztolt egy közös fotót az egyik találkozójukról, ezt akár teasernek is szánhatta.

Del Toro és Kojima egyébként maga is nagy rajongója Ito munkásságának. Ő készítette az Uzumaki- és a Gyo-sorozatot, de tavaly a The Pokémon Companyval együttműködve néhány pokémonból is szellemet csinált halloween apropóján.

24.
24.
otaku
Silent HILL~-not HILLS ⑱
23.
23.
otaku
Silent HILL-not HILLS⑱
22.
22.
Norbaa
#11 Kojima féle hülye gyerekek... erre még nem tudok kommentelni... viszont a lényeg az, hogy jön még vagy 13 assasins creed No1. Lesz mivel játszani ne aggódjatok... -.-'
21.
21.
Matt8888
#20: Köszönöm a konstruktív hozzászólásodat..
20.
20.
kamgecam
#19: Fent van a gépemen de nem tudom odaadni,legfeljebb géppel együtt 350.000-ért! xD
19.
19.
Matt8888
#9: Ez így van! Amúgy kedves GK vagy aki ezt olvassa, nincs meg véletlen még az a jó kis "playable teaser" ? :D (Silent Hills P.T. avagy Playable Teaser) Bárkitől szívesen elfogadom :D
18.
18.
Szabby999
#16: Nem ilyen egyszerű. A jogok minden tartalomra érvényesek, nem pusztán a névre. Magyarul akármilyen néven sem készíthetnek olyan játékot, amelynek karakterei, története, helyszínei stb. ugyanolyanok vagy hasonlók, mint a Silent Hill. Csak olyat adhatnának ki, amely minden vonatkozásban megállna a bíróság előtt (egy példával élve: a Survarium sem állna meg feltétlenül a bíróság előtt, csak a GSC nem perel). Más kérdés, hogy a helyükben pontosan ezt csinálnám. Kojimáék mögött olyan brutális tapasztalat halmozódott fel ezen í téren (is), amit kár lenne egy ilyen hercehurca miatt parkoltatni. Végtelenül elszomorít az ügy, mert a Silent Hill játékok messze nem csak számítástechnikai szempontból voltak zseniálisak, hanem nagyon komoly művészi értéket is képviseltek.
17.
17.
kamgecam
Miért fájdítják az ember szívét???
Az a rövid kis ízelítő amit a P.T.-ben kaptunk már minden idők legjobb horror játékát vetítette előre.Nem tudom elhinni hogy ne karolná fel valamelyik stúdió.
16.
16.
DON GONDOCS
#15: Más címen is megcsinálhatják.
15.
15.
Szabby999
#5: Nem tudják, mert a jogok sajnos a Konaminál vannak és valószínűleg örökre ott is maradnak (hasonló a helyzet, mint a GSC esetében. STALKER 2-t is már számos stúdió készített volna, ám a jogokat egyik sem tudta megszerezni).
13.
13.
DON GONDOCS
Komolyan, ezek után ha megszűnne a konami, felse tűnne a hiánya. Régen ott volt nekik a contra, castlevania, mgs, tmnt, mostmeg, egy épkézlább játékot nem tudnak letenni az asztalra.
12.
12.
Mekee85
Szuper... Amennyire birtam régen a konamit most azt kivánom bukjanak bele ebbe a csak mobilra fejlesztünk dologba... Szánalmas banda
11.
11.
zsocc-nrg
Sose fogom megérteni miért kellett törölni. Ekkora nevek dolgoztak rajta, ráadásul az évek alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a sorozat, ez a rész pedig szerintem új szintre emelte volna a rettegést... Konami se tudja hogy mit csináljon már jó dolgába és ilyen ostobaságot követ el...
9.
9.
Yanez
#3: Ott a pont! Nagyon sokan csinálják itt ezt, ergo ha valami nem érdekli az adott személyt, akkor a dolog (játék, hír, kritika) szerinte máris érdektelen, tré, stb. Ugyan mit számítanak mások!
8.
8.
#6 megprobalnad.

Ilyen hirek helyett inkabb egy szerkesztogombot kene csinalni, igy 2015 oszen...
6.
6.
#2: Pedig a javadra valna, ha megptibalnad.

Ennek a hirerteke gyakorlatilag nulla. Egy torolt jatekrol szol, aminek a fejlesztese kis tulzassal szinte el sem kezdodott, s amit kb. 2 honapja toroltek. Hogy milyen lett volna ha, meg ki dolgozott volna vele, teljesen erdektelen.

Helykitoltonek, napi cikk-kvotanak oke, mas ertelme nincs.
5.
5.
DON GONDOCS
Indítsunk petíciót hogy vigyék kickstartere.
4.
4.
brianaspirin
én nagyon szomorú vagyok amiért ez az ígéretes projekt meghiúsult. imádtam a korai silent hill játékokat, és tényleg nagy nevek álltak az új rész mögött.
még most is hihetetlen, hogy ennyi pozitív tényező ellenére elkaszálták.
pedig még petíciót is írtam alá a megmentésük érdekében.
szerintem egy másik kiadónál még próbálkozhattak volna, biztos lett volna aki segít
3.
3.
azureknight0715
#1: Ha téged nemérdekel akkor mért kattintasz ide és mért kommentelsz?
2.
2.
fojesz
#1: Sosem értettem ezeket a kommenteket.
1.
1.
crytek
Sosem értettem ezeket a híreket.
Vége van felejtsük el minek hírezni már.
A másik a ezer éve törölt szarokról videokat meg képeket kiadni , törölték akkor meg már kit érdekel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...