Silent Hills - újabb ok, amiért hiányozni fog

Mint kiderült, nem csak Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevétől lett volna ütős a Silent Hills stáblistája, ugyanis a horrormangáiról híres Junji Ito is részt vett a munkálatokban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Silent HILL~-not HILLS ⑱
#23
Silent HILL-not HILLS⑱
#22
#11 Kojima féle hülye gyerekek... erre még nem tudok kommentelni... viszont a lényeg az, hogy jön még vagy 13 assasins creed No1. Lesz mivel játszani ne aggódjatok... -.-'
#21
#20: Köszönöm a konstruktív hozzászólásodat..
#20
#19: Fent van a gépemen de nem tudom odaadni,legfeljebb géppel együtt 350.000-ért! xD
#19
#9: Ez így van! Amúgy kedves GK vagy aki ezt olvassa, nincs meg véletlen még az a jó kis "playable teaser" ? :D (Silent Hills P.T. avagy Playable Teaser) Bárkitől szívesen elfogadom :D
#18
#16: Nem ilyen egyszerű. A jogok minden tartalomra érvényesek, nem pusztán a névre. Magyarul akármilyen néven sem készíthetnek olyan játékot, amelynek karakterei, története, helyszínei stb. ugyanolyanok vagy hasonlók, mint a Silent Hill. Csak olyat adhatnának ki, amely minden vonatkozásban megállna a bíróság előtt (egy példával élve: a Survarium sem állna meg feltétlenül a bíróság előtt, csak a GSC nem perel). Más kérdés, hogy a helyükben pontosan ezt csinálnám. Kojimáék mögött olyan brutális tapasztalat halmozódott fel ezen í téren (is), amit kár lenne egy ilyen hercehurca miatt parkoltatni. Végtelenül elszomorít az ügy, mert a Silent Hill játékok messze nem csak számítástechnikai szempontból voltak zseniálisak, hanem nagyon komoly művészi értéket is képviseltek.
#17
Miért fájdítják az ember szívét???
Az a rövid kis ízelítő amit a P.T.-ben kaptunk már minden idők legjobb horror játékát vetítette előre.Nem tudom elhinni hogy ne karolná fel valamelyik stúdió.
#16
#15: Más címen is megcsinálhatják.
#15
#5: Nem tudják, mert a jogok sajnos a Konaminál vannak és valószínűleg örökre ott is maradnak (hasonló a helyzet, mint a GSC esetében. STALKER 2-t is már számos stúdió készített volna, ám a jogokat egyik sem tudta megszerezni).
#13
Komolyan, ezek után ha megszűnne a konami, felse tűnne a hiánya. Régen ott volt nekik a contra, castlevania, mgs, tmnt, mostmeg, egy épkézlább játékot nem tudnak letenni az asztalra.
#12
Szuper... Amennyire birtam régen a konamit most azt kivánom bukjanak bele ebbe a csak mobilra fejlesztünk dologba... Szánalmas banda
#11
Sose fogom megérteni miért kellett törölni. Ekkora nevek dolgoztak rajta, ráadásul az évek alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a sorozat, ez a rész pedig szerintem új szintre emelte volna a rettegést... Konami se tudja hogy mit csináljon már jó dolgába és ilyen ostobaságot követ el...
#10
Kimoderált üzenet
#9
YanezModerátor
#3: Ott a pont! Nagyon sokan csinálják itt ezt, ergo ha valami nem érdekli az adott személyt, akkor a dolog (játék, hír, kritika) szerinte máris érdektelen, tré, stb. Ugyan mit számítanak mások!
#8
Törölt felhasználó
#6 megprobalnad.

Ilyen hirek helyett inkabb egy szerkesztogombot kene csinalni, igy 2015 oszen...
#6
Törölt felhasználó
#2: Pedig a javadra valna, ha megptibalnad.

Ennek a hirerteke gyakorlatilag nulla. Egy torolt jatekrol szol, aminek a fejlesztese kis tulzassal szinte el sem kezdodott, s amit kb. 2 honapja toroltek. Hogy milyen lett volna ha, meg ki dolgozott volna vele, teljesen erdektelen.

Helykitoltonek, napi cikk-kvotanak oke, mas ertelme nincs.