Rockstar Toronto - milyen játékhoz toboroznak?

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rockstar Toronto hivatalos oldalán található álláshirdetések között felbukkant egy újabb pozíció, ami szerint olyan gameplay dizájnert keresnek, aki ért az aszimmetrikus kooperatív lopakodós élményhez.

A Rockstar kanadai részlege, a Rockstar Toronto nem éppen arról híres, hogy szorgos hangyaként ontja magából a saját fejlesztéseket - a 2005-ös The Warriors óta nem jelentkeztek önálló játékkal.

Most mégis úgy tűnik, hogy a csapat egy vadonatúj anyagon dolgozik, a honlapjukon található álláshirdetés szerint ugyanis gameplay dizájnert keresnek. A játékról természetesen semmit sem lehet tudni, de jó eséllyel egy olyan címről lesz szó, amiben a játékmenet hangsúlyos része az aszimmetrikus kooperatív lopakodós élményen alapul majd.

Végre megkapjuk az Agentet? 

4.
4.
kopic
#3: Remélem, hogy az Agent lesz a befutó.
3.
3.
crytek
Max Payne 4-et hegesszenek.
2.
2.
dzsiádzsó
Hú hát jöhet bármi, Manhunt, Bully, de az egyik nagy esélyes az Agent, ami lopakodós játék és bár 2007 óta görgetik maguk előtt, 2013-ban sem törölték, sőt meghosszabbították bejegyzések védelmét, szóval gondolom egyszer lesz belőle valami. Mondjuk engem egy RDR-el kilóra megvennének, mellé a Fallout és köszönöm pár évig elvagyok, amíg megint normális játékokat kapok az okádék mainstream helyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...