The Walking Dead - újabb spin-offot kap a sorozat

Az AMC tulajdonképpen arra készül, hogy elkészítse a The Walking Dead mellékágának a mellékágát: a Fear the Walking Dead: Flight 462 egy webes sorozat lesz, tizenhat epizóddal.

Most vasárnap, október 4-én ér véget a Fear the Walking Dead első évada. Aki nem hallott volna róla, ez a széria a 2010-ben indult The Walking Dead-sorozat mellékága, Los Angelesben játszódik, és közvetlenül a zombiapokalipszis kitörése előtti eseményeket dolgozza fel. Ha végeztünk vele, írunk is róla, utána pedig átnyergelünk az eredeti adaptációra, ott ugyanis október 11-én kezd a hatodik évad.

Az AMC azonban nem áll meg itt, bejelentette, hogy készül a Fear the Walking Dead: Flight 462, amely tulajdonképpen a mellékág mellékágának szerepét tölti be, és egy repülőgépen játszódik, ahol menet közben üt be a baj. A 16, egyenként egy perc hosszú epizódot tartalmazó sorozatot alapvetően az internetre szánják, az AMC.com mellett azonban a tévésorozat reklámszünetében is leadnak majd egy-egy részt belőle.

A kezdés épp most vasárnap várható, és külön érdekesség, hogy a Flight 462 elég erősen kötődik majd a Fear the Walking Deadhez - annyira, hogy az egyik karaktere állandó szereplője lesz a sorozat második évadának.

13 komment - szólj hozzá!