The Flame in the Flood játékmenet-ízelítő

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Közel kétperces játékbemutatóval jelentkezett a többek között volt Irrational Games-fejlesztőkből álló The Molasses Flood Kickstarter-játéka, a The Flame in the Flood.

Egy hete már, hogy a Steam Early Access programjának keretein belül bárki számára kipróbálható a többek között volt Irrational Games-fejlesztőkből összeállt The Molasses Flood Kickstarter-játéka, a The Flame in the Flood.

A játék egyébként egy rougelike túlélőszimulátor lesz, amiben egy, az Everglades nemzeti parkról, a Mississippi deltájáról és Louisiana mocsaras területeiről mintázott folyó szelte amerikai vidék lesz a helyszín. Hősünk Scout és kutyája, Aesop lesz. Őket kell majd végigvezetnünk ebben a könyörtelen, kalandokkal teli világban. Játék közben egyetlen életünk lesz, így nagyon ügyelnünk kell a főhősre, kezdve azzal, hogy mindig kipihent legyen, ne éhezzen, ne szomjazzon, vagy épp a természet ne csesszen ki vele, legyen szó mérges kígyókról vagy mérgező növényekről.

4.
4.
imchristailor
Ahh megvan miért tetszik ennyire! :D Egy felülnézetes Alan Wake-re emlékeztet, márpedig az a játék nekem nagy kedvenc. :)
3.
3.
imchristailor
Nekem a how to survive egyáltalán nem tetszett, ez viszont eszméletlenül megfogott. Annyira hangulatosnak és magával ragadónak tűnik a képi világi, ha kijön a teljes játék és nem -2 lesz az értékelése, biztos vétel. :)
2.
2.
KopyAti
Na meg persze a játékmenettől függ minden. Remélem jók lesznek a szabály alapok!
1.
1.
KopyAti
Hát ez olyan how to survive lesz, de ez nekem speciel jobban bejön ezzel a grafikai megvalósítással!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...