Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#37
Törölt felhasználó
#34: Egy franchise akkor hal meg végleg amikor sorozatot csinálnak belőle ... :DDD
#36
#26: Végre valami amiben nem értek egyet veled.
#35
Az elsőt imádtam, a második elment, a harmadik már kevésbé, de ez az utolsó ez valami botrányosan moslék szar volt! Mi a ráknak csinálnak ennek még 4 részt? Vagy ha csinálnak legalább remélhetőleg nem ez a Walberges rész lesz az etalon inkább az első!
#34
Szerintem is az első két rész volt a legjobb,aztán jöttek az egyre középszerűbb,és középszerűbb folytatások...hiába sajnos ez a frencsájz már meghalt,mint ahogy a Szállító is sajna. :-(
#33
Nekem nincs bajom a transformers filmekkel,cs azon aszaltam hogy a második rész egyik fő mozzanata volt hogy a csaj szerelmet vall a gyereknek,de a harmadikban már más volt xD (nem csak a szineszno,de meg a karakter is)+ez a szamuraj/cowboy...robotok baromsagok voltak
#32
Törölt felhasználó
Hát, engem a második résznél veszítettek el. Pedig már az első is iszonyatosan gáz volt. :( Akciófilm ? Hát nem tudom, ilyen béna kamerakezelést, koncepciótlan képvágást és értelmetlen scriptelést nagyon ritkán látni. Sokkal inkább frusztrált voltam a film alatt, mert soha nem arra koncentrált ami érdekelt volna, viszont cserébe nézhettem a tök felesleges dolgokat. Mint film, amúgy is halál idegesítő, bugyuta és mínuszos a színészi játék ( nem nullás, mert az olyan, mint ha nem lennének, vagy csak szimplán tehetségtelenek, de nem, ez valami sokkal rosszabb ). hol a dislike gomb, had nyomom iziben ! :(
#31
#29: Az még valahogy belefért.
Inkább a második részben kezdett baj lenni azzal is.
Addig még el ment mint kb a Sector 7-es faszi. Érezted hogy ezek a karakterek csak a hangulat és az olcsó poénok miatt vannak benne, de még nem lépték át az idegesítő határt.
#30
#23: Ne érts félre nem akartam komolynak beállítani ezt az egészet, habár tény és való, hogy a 4. részre lebutították a robotokat :D
#28
#14: Ezen a 4 filmen kívül jön majd egy előzmény az 5. rész után, ami a Cybertronon fog játszódni és full CGI lesz. Transformers One munkacímen fut.
#27
Az első rész szerintem nagyon el lett találva. Abban jó volt a story, jók voltak a karakterek, volt történet. Az autobotok értelmes személyiségek és jellemek voltak, nem ilyen kirakatai bazári majmok, akik valamilyen földi kultúrát majmolnak, (lásd szamuráj meg cowboy robot)
Szerintem azzal siklott félre a dolog hogy próbáltak egy szélesebb korosztályt elérni a filmmel a 2. résztől és ezért kellettek bele a vicces, mókás külsejű és személyiségű robotok akiken az óvodások is tudnak nevetni (mit az a 2 kretén a 2 második részben).
Azt hittem Hollywood már rájött az evok-ok és Jar-Jar Binks óta hogy ez nem jön be.
#26
SLi
Helyes. A kevés valóban nézhető filmsorozatok egyike.
#25
"érkezőúötödik"? Nem hiszem el, hogy nem bassza ki senkinek a szemét, hogy a kiemelt részben, ami a hírekben is látszik...
#24
#17: Pontosan. :) Ezt kijavíthatnák.
#23
#20: Azért nem kell ilyen komolynak beállítani a filmet, mindenki tudja hogy nem erről szól! :D Főleg a gránátos és "japán" autobotok viselkednek értelmi fogyatékosként, a többiek csak egyszerűek mint egy faék.
#22
Csak annyi a bajom az eddigi részekkel, hogy pár repülőn meg katonán kívül nincs ténylegesen ott a hadsereg.... a várost szét rombolják, az egyik piramist ami minden tekintetben hatalmas értéket szintén szét barmolta egy óriási robot és sehol senki csak pár katona és talán 3-4 repülő, plusz én a magam részéről hiányolom az első kettő film főszereplő csajsziját, talán Megan Fox a neve ha jól emlékszem. De ezeken felül nincs bajom a Transfomers filmekkel, ha még huszat csinálnak se zavar.
#21
#18: Nekem a szülők meg Sájáláböff arcpirítóan kínos jelentei b*szták ki a biztosítékot, különösen, amikor a második részben a szüleivel együtt költözik be szerencsétlen.

Csak úgy karmoltam a kanapé anyagát annyira fos volt az a rész.
#20
#17: Miért ha te Autobot lennél és önként felajánlanád az emberiségnek, hogy megmented őket az Álcáktól és éveken át küzdenél az oldalukon, majd egyszer csak pár ökör felsőbbrendű politikus kitalálná, hogy "Ja, amúgy már nem kelletek ide, húzzatok a fenébe vagy szétlövünk!" és elkezdenének ellened fordulni meg megölnék a társaidat, te nem vesztenéd el bennük a bizalmadat? :)
#19
Nem mindegy, hogy Stephen Spielberg vagy Steven Spielberg...
#18
#14: Az első részből az tényleg maradandó. Nekem a helikopter tetszett még nagyon, amikor leszállt és tovább sétálva, a propellerjei hátrakötve, hosszú haj formájában öltöttek alakot. Na az epic. De még a rendőrautó átalakulása is nagyon tetszett, amikor nekiszaladt és úgy gurult tovább, széthasítva a füstöt.
Lényeg a lényeg, voltak benne szép jelenetek, akárhogy is.