Megvette a Ubisoft a The Crew fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 7.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy tűnik, hosszú távú közös munkára számít a Ubisoft és a The Crewt jegyző Ivory Tower. A legfrissebb bejelentés szerint az eddig független csapat a minap a francia óriáscég része lett.

Az Ivory Towert az Eden Games (Test Drive Unlimited, Alone in the Dark) néhány korábbi munkatársa alapította, és a srácok a 2007-es indulásuk óta a The Crewt hegesztgetik. A projekthez végül a Ubisoft személyében találtak kiadóra, a cég segített nekik abban is, hogy a stúdiói közreműködésével az év végén boltokba is kerülhessen az erősen közösségi alapokra építkező autóverseny.

Az idei év is fontosnak ígérkezik a srácok számára. November 17-én kerül boltokba a The Crew első nagyobb kiegészítője, a Wild Run, ráadásul a ubisoftos kapcsolatuk is új szintre kerül: a kiadó felvásárolta a céget, ami mind a számukra, mind a projekt számára előnyökkel jár. Az Ivory Tower továbbra is élvezheti a Ubisoft támogatását, ők pedig ezért cserébe a kiadó más játékainál is besegítenek majd az autós szakértelmükkel.

A The Crew: Wild Run bétatesztje október közepén indul el egyébként, méghozzá PC-n.

12.
12.
shooter1234
A pvp résznél ki lehet kapcsolni a collision -t, meg a forgalmat is. A checkpointok elhelyezkedése miatt viszont tényleg le lehet vágni, de ez max dirt és Raid pályákon kivitelezhető. PVP előnye még hogy utolsó helyen végezve is elég szép összeggel jutalmaz a játék. A Co-op eventek javát egyedül vittem végig, bár volt hogy becsatlakoztam random emberek mellé, úgy valahogy nagyobb élmény volt. A gép meg nem csal, ki van balanszolva normálisan a játék. a sztoriküldetések előtt van hogy hány pontra feltuningolt verdával érdemes elkezdeni (így lesz a játék könnyű, közepes, vagy nehéz). Értelemszerűen ha egy S kategórián belül a 200 as versenynek 120 -as körüli géppel kezdesz neki, akkor ne csodáld, ha állva hagynak és nem is éred őket utol. Később ha erősebb járgánnyal térsz vissza ugyan ide, akkor lehagyod őket a térképről is.
11.
11.
Paint
#10: Mármint a játékra gondolok....
10.
10.
Paint
Az alapjáték nem olyan jó, aztán jön a "megváltó" DLC, és egyböl remek lesz. Ez az eset is olyan mint a Destiny.
6.
6.
LAZLOW20
Lehet hogy a következö Assassins Creed-ben Niki Lauda lesz a föhös és James Hunt lesz a 'templomosok' fögonosza és ezért tudják az Ivory Tower szakértelmét hasznosítani.Amúgy a viccet meg a trollkodást félre téve én is gondolkodok a The Crew megvételén föleg a Wild Run DLC miatt.
5.
5.
dzsiádzsó
Jöhet a Driver és a TDU3, csak ne ubisoft minőségben!
3.
3.
Spectrum
Jó lenne, ha ez a Crew-kiegészítő felhúzná a játékot a Test Drive Unlimited szintjére. Meg is venném azonnal.
1.
1.
Jó felé bővítik a felhozatalt, én várom nagyon a Wild Run-t :) Így teljesebb lesz az élmény (időjárás-effektek, stb), és olcsóbb is lesz egyben az alapjátékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...