Resident Evil 7 - a Capcom türelmet kér

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata a Dengeki PlayStation 600. számában adott interjúban egyelőre türelemre intette a rajongókat a széria hetedik iterációja kapcsán.

Már több mint három év telt el a Resident Evil 6 megjelenése óta, a Capcom pedig látszólag nemigen töri magát, hogy a népszerű sorozat megkapja következő számozott felvonását. A japán kiadó ugyanis időközben inkább a széria népszerű klasszikus részeinek felmelegítésével és egy nemrég bejelentett, kissé furcsa mellékszállal töltötte az időt.

A sorozat producere, Masachika Kawata a Dengeki PlayStation 600. számában adott interjúban azonban elárulta, egyelőre ugyan nincs semmi konkrétum, amiről beszélhetnének, de türelmet kér a rajongóktól, ami akár azt is jelentheti, hogy valami bizony készül a Capcomnál.

Ugyanebben az interjúban a japán kiadó producere, Hiroyuki Kobayashi azt is elárulta, hogy egyelőre a Devil May Cry-sorozat és a Dragon's Dogma kapcsán se terveznek új részeket.

11.
11.
Nothing
Oké, a kezdetektől imádom a Resi-t, szóval jöjjön csak az a hetedik, DE..
Volt Raccoon City, aztán Spanyolország, Afrika, majd a 6.-ban az egész átment globálisba - Umbrella kampec, Tricell kampec, FBC kampec, Terrasave is necces - innen hova tovább? Az űrbe?
Az már a Dino Crisis-nek sem állt jól...
10.
10.
szakallaskan
Pedig jöhetne már a Resi 7.
9.
9.
p3ti
Vmelyik agykombány igazán odaülhetne pl. a Remake,2,3 elé, és játszhatna velük újra egy kicsit hogy eszébe jusson mit takar a Resident Evil mint név. Látták hogy a Remakenek volt sikere és igenis volt rá igény...ha ezek után mernek egy olyan fos játékot kiadni mint a 6. rész volt, akkor a capcom örökre bebizonyította hogy pénzéhes vesztesek gyülekezete... ezen nincs mit szépíteni
8.
8.
jolvokq
a 6 az még elég türhető volt a szémozott részek azok még jók de ami most ez a umbrella corps az valami eszméletlen kaki inkább jöjön ki fele a zero meg re 2 hd meg re 3hd is jöhetne :) a legjobb részek :)
7.
7.
Inferno
Hát ne is tervezzenek elég idegesítő h évente 2 RE kijön és semmi minőség sincs benne sőt unalmasok rondák és szarok
6.
6.
felegyi
" a Capcom türelmet kér" - szerintem, senki sem türelmetlen az új résszel kapcsolatban. Sőt...
5.
5.
kopic
Sztem ugy is egy nagy halom kaki lesz, legalabbis a 6-bol kiindulva...
4.
4.
DON GONDOCS
Ennyi jó hír egy helyen se devil may cry se dragon dogma, re7 meg pláne :)
Ja Street fighter 5 lesz, (ez bisztos jó lesz) Ja meg lesz remastered re zero.
2.
2.
Paint
#1: Hát a Capcomtól újat ne várj....
1.
1.
Nem is kell! Mi a francnak hetedik resz barmilyen jatekbol is??

Ujat, kerem, valami ujat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...