Megjelent a The Walking Dead: No Man's Land

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 9.
  • Hír
Link másolása
Már elérhető iOS-re az AMC TV-sorozata alapján készült The Walking Dead: No Man's Land. A játékmenet leginkább az XCOM-ra emlékeztet, csapatunkat felülnézetből terelgethetjük, a harc pedig körökre osztott.

A The Walking Dead hatodik évada hamarosan kezdetét veszi, így a Next Games keresve sem találhatott volna jobb alkalmat a No Man's Land premierjére. A játékban maga Daryl Dixon képzi ki azt a túlélőcsoportot, amit a játékos irányít. Az első fejezetben a Terminusba igyekeznek a hőseink.


A free-to-play cím a minap jelent meg iOS-en, ráadásul az XCOM rajongói egyből nyeregben érezhetik magukat. Csapatunkat felülnézetből irányítjuk, a körökre osztott harc során csak az ütőképes taktika vezet sikerre, közvetlen konfrontációval hamar elvéreznek a szereplők.

Lesz egy saját bázisunk is, amit folyamatosan fejleszthetünk. Idővel farmot építhetünk, járműveket szerezhetünk, kiképezhetjük az embereket és rögtönzött kórházat is felhúzhatunk. Az emberi erőforrás nagyon fontos, mivel hőseink közül néhányan elhalálozhatnak, így csak a menekülés jöhet szóba.

A játékban rengeteg gyűjthető dolgot találunk: élelmiszert, pénzt és üzemanyagot, de új ruhákra és fegyverekre is szert tehetünk, ha alaposan szétnézünk a pályákon. Táborunkat időnként megtámadhatják a járkálók, amit egy minijáték keretében védhetünk meg egy mesterlövész puskával a kézben.

A The Walking Dead: No Man's Land már letölthető az App Store-ból.

4.
4.
Big83
3.
3.
mestermagyar
Még ha élvezetes is lenne, biztos nem megy internet nélkül.
2.
2.
dcba
Gondolom a karakterek 2 bunyo utan faradtak lesznek, igy 20 percenkent pihenniuk kell 2 orat, vagy tokenkeert lehet venni extra powert. Aztan upgrade idobe tellik, de tokenert lehet venni, gyorsitot.

Komolyan miinden jo otletet elbasznak ezzel a szarral.
1.
1.
Paint
Kezdetben elgondolkodtam azon, hogy leszedjem-e, de amint megláttam hogy f2p, azonnal lebeszéltem magam róla!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...