Hangos traileren az Until Dawn

Link másolása
Több szempontból is fura az Until Dawn legújabb trailere: egyrészt a játék már hat héttel ezelőtt megjelent, másrészt pedig a trailerben semmi látnivaló nincs, viszont annál többet kell hallgatózni.

Zajos sikert aratott a Supermassive Games által fejlesztett Until Dawn, melyhez több mint egy hónappal a megjelenés után érkezett trailer. Az új előzetesben azonban szó szerint nincs semmi látnivaló, mivel ezúttal a hangok kapták a főszerepet. A videóhoz a hangokat egy speciális eljárással vették fel, így azok annyira valós élményt nyújtanak, hogy a videóanyag nélkül is az áldozat helyébe tudjuk képzelni magunkat. Nehéz elmagyarázni, így inkább hallgassátok meg ti is (a rövid történetnek több befejezése is lehet, attól függően mire kattintotok):


Az Until Dawn már egy ideje elérhető PS4-re, Kronik ezt írta róla a tesztjében: "Az Until Dawn végső soron egy jól megírt, sokszor egészen okos, a feszültséget jól gerjesztő és adagoló játék. Története rendelkezik egy megfelelően kialakított ívvel, és ugyan néha akadnak unalmasabb szekciók, azért többé-kevésbé végig le tudott kötni." A teljes írást itt olvashatjátok el.

3.
3.
br1Koo
uramisten, magam alá szartam a 7.1 fülessel...
2.
2.
Drazhar
Ötletes. Bár már láttunk ilyen walktrough-szerű youtube megoldást, de ez az élethű hangfelvétel egész jól működik fejhallgatónál.
1.
1.
Paint
Elég fura, és félelmetes élmeny volt, az egészet az rontotta le, hogy tableten nem jelennek meg azok az ikonok amik átvisznek YouTube-ra, és megtudod hogy mi történne akkor amikor esetleg azt választod, hogy elbújsz. :-I
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...